Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

autós ülésvédő

2021. 07. 05. 11:00:00

A felszerelés talán nem is a legjobb kifejezés, ha az autós ülésvédő háttámlára kívánkozik. Ugyanis a textília kezelése roppantul könnyed és pofonegyszerű. Pár perc leforgása alatt már élvezheti is a huzat adta kényelmet és védelmet.

 

2021. 06. 02. 11:00:00

Az autó ülésvédő huzat kutyának és gazdinak egyaránt pozitívumokat ígérő választás. Ám többnyire mindig azok az előnyök kerülnek a figyelem célkeresztjébe, amelyek a kocsi védelméről vagy a gazdi életének megkönnyítéséről szólnak. Pedig bőven akad még a témában új a nap alatt, pláne kutyaszemmel.

2021. 05. 03. 11:00:00

Az autós ülésvédő hathatós közbenjárásával búcsút inthet a kárpitba beleálló szőrszálaknak és a foltokat hagyó sárpacáknak. Az utóbbi két „jelenség” a kutyás élet velejárói. Mint ilyenek, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem védhetőek ki. Ám ha a megelőzés nem is működőképes, azért nem érdemes beletörődnie abba, hogy az autója rendszeres porszívózásra és tisztává varázslásra szorul. Mert létezik ennél sokkalta kevesebb energiát, no meg időt igénylő megoldás.

2021. 04. 28. 11:00:00

Az ülésvédő autóba teremtetett, hogy tisztaságot és biztonságot hozzon magával. Az előbbi gazdiként nagyon is élvezetes előny. Az utóbbinak pedig a kedvence örülhet a leginkább, aki csúszásmentes felületen élvezheti a családi kimozdulás minden kocsiban töltött pillanatát.

2021. 04. 01. 10:00:00

Az autós ülésvédő háttámlára egy vastag, több rétegű textília, amely tökéletes védelmet, na meg biztonságos és kényelmes ülőfelületet biztosít. A segítségével a kárpit mélyére beleülő, kiporszívózhatatlan szőrnek vagy kimoshatatlan sárfoltoknak végérvényesen búcsút inthet.

2021. 03. 03. 12:00:00

Az autós ülésvédő nem kevés pénzt hozhat a konyhájára azáltal, hogy a kocsi kitakarítására szánt százasokat bátran félreteheti. A huzatnak köszönhetően a kárpit egyrészt nem sérül, másrészt nem szennyeződik be egykönnyen. Szóval jöhetnek a kutyás kimozdulások, szőrszálhasogatás - na meg porszívózás nélkül!

2021. 02. 24. 10:00:00

Az ülésvédő autóba óriási találmány. A vevői visszajelzések és tapasztalatok alapján legalábbis ez az, ami biztonsággal elmondható róla. Ezekből a véleményekből válogattuk ki azokat az érveket, amik kivétel nélkül összecsengtek.

2021. 02. 01. 11:00:00

Az autós ülésvédő háttámlára specializált változata a kárpittól teljes sikerrel távol tartja a kósza, mindenbe beleálló és beleragadó szőrszálakat és persze a végtelen mennyiségű sarat, koszt, amit a kutya tappancsai óhatatlanul magukkal hoznak. Még kiadós törölgetéssel sem varázsolhatja patyolattisztává a kedvence bundáját, ami ráadásul ha öntisztulós fajta, akkor ahogy szárad, úgy pörgeti le magáról a koszfoltokat. Viszont ha az autója belsejét tudatosan megóvja az ilyesfajta hatásoktól, akkor azzal nem kevés bosszúságtól menekítheti meg önmagát.

2021. 01. 05. 12:00:00

Az autó ülésvédő huzat kutya és gazda jó barátja is, hiszen távol tartja a foltokat, szennyeződéseket, és még optimális utazófelülettel is szolgál. A takarítás így sem, úgy sem védhető ki, de azért nem mindegy, hogy mekkora feladatot jelent a teljesítése. Ha elegendő csak a huzatot kivenni, kirázni, esetleg kimosni, az bizony jóval energiatakarékosabb variáció, mint az autó egészét átporszívózni.

2020. 12. 29. 13:00:00

Az ülésvédő autóba szinte elengedhetetlen kellék. Megóvja a kárpitot a szennyeződésektől, koszolódástól, elhasználódástól. Ráadásul a kutyusnak is kényelmes, csúszásmentes közeget biztosít az utazáshoz.