Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Európában gyártott, minőségi, prémium vagy luxus hordozók, autós kiegészítők és egyéb a kutya szállításához kapcsolódó termékek.

Menjetek együtt mindenhova: a kutya szállítása sok gondot okozhat, akkor, ha hosszabb útra mentek közösen, de van rá megoldás. A kisebb kutyák imádni fogják a kutyahordozónkat, kutyatáskánkat, a nagyobbakat pedig szállíthatod autóban is, az ülésvédőnk, és a csomagtartó védőnk segítségével.

Kényelmes utazás a kutyakosár jóvoltából

A kis négylábú kedvencek nagyon könnyen az ember szívéhez tudnak nőni, ezért jól jöhet egy kutyakosár, aminek a segítségével mindenhová elvihetők. Az utazás már nemcsak az emberek privilégiuma, hiszen az ebek is könnyedén átjárhatnak határokon, csupán a kényelmes és biztonságos szállításukról kell gondoskodni. A kimondottan kisméretű, például Chihuahua fajták a hosszabb séták során is könnyedén elfáradhatnak, így nekik kimondottan előnyös a kutyakosár vagy kutya hordozó táska, amiben kényelmesen ellehetnek, miközben a gazdik az ügyeiket intézik. A nagyobb méretű ebek esetében pedig, leginkább az autóban történő szállítás kerül előtérbe.

Természetesen érthető, ha nem akarja valaki az üléskárpitot kitenni a sárnak, szőrnek, harapásoknak, karmolásoknak, éppen ezért már kapható olyan burkolat, ami a kivételes ellenálló képessége révén gondoskodik az érzékeny huzatok védelméről, valamint könnyen tisztítható. Ennek a behelyezése és kivétele sem rabol el sok időt. A csomagtartóba és az első ülésre tehető kutyakosár vagy kutyafekhely pedig, nagyon kényelmes teret kínál az állatnak a pihenésre még hosszú úton is. Legyen szó bármelyik típusú kutyakosár kivitelről, a kínálatunkban a prémium minőség mellett, az óriási választék is biztosított. Minden termék mellett fel vannak tüntetve a pontos méretarányok, így tudni fogja, hogy melyik lesz az a kivitel, ami garantáltan megfelel az elvárásainak. A biztonság kedvéért azért jobb, ha Ön is mérőszalagot ragad, és egyezteti a kapott adatokat. Tegyen azért, hogy a kedvenc négylábúja minden helyzetben kényelmesen tudjon Önnel utazni, megterhelés nélkül!