Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Kutyaágy és kuckó

Pihepuha, kényeztető kutyaágy, melyet imádni fog a kutyád. Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a mintát, méretet, és anyagot, amelyiknek szerinted legjobban örülne, amelyik a legjobban illik hozzá, és máris szállítjuk neked a leendő kutyaágyat, a kutyád új kuckóját. 

Tudjuk, hogy fontos szempont az is, hogy tartós, akár évekig használható maradjon a kiszemelt fekhely, ezért odafigyeltünk, hogy olyan anyagokat használjunk, melyek ellenállnak a szennyeződéseknek, kaparásnak, harapásnak is (lásd leírásokban). Természetesen az első használatnál mindig hagyj időt, hogy a kutya megismerje új helyét.

Az ágyaink cipzárral nyílnak, töltelékük külön kis zsákokban van elhelyezve, így egyszerűen kimosható a külsejük. 

Ha idős vagy beteg kutyád van, akkor nézz szét memóriahabos, ortopédiai ágyaink között is, hiszen más boltokhoz képest kiemelkedően jó áron kínáljuk ezeket.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Hobbydog
9.590 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
9.590 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
11.890 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
11.890 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Gyártó: Hobbydog
13.090 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
13.090 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
13.290 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
13.290 Ft -tól
Gyártó: Hobbydog
13.290 Ft -tól

A kutya fekhely több, mint egy párna vagy egy takaró

A kutya fekhely az egyik legfontosabb helyszín a kis kedvenc életében. Gyakorlatilag ez az a kuckó, ahova visszavonulhat, ahol megpihenhet, ahol maradéktalanul, háborítatlanul és biztonságban érezheti magát. Az otthon egyik szinonimája. Mint ilyen fontos szerepet betöltő hely nagyon nem mindegy, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik. A kényelem, mégpedig a hiánytalan komfort megteremtése elsőbbséget élvez. Minden egyéb tulajdonság, ami például a megjelenésre vonatkozik, csak másodlagos.

Melyik típusú kutya fekhely a legpraktikusabb választás?

A kínálatban találhatóak matracok, párnák, takarók, kemény kutyaágyak, amelyek kibélelésre várnak, és pihe-puha peremes párnák, amik önmagukban kuckó számba mennek. De vajon melyik az a variáció, ami a legnagyobb kényelmet biztosítja? Igaziból erre a kérdésre általánosítással nem lehet felelni. Mert a jó válasz abszolút kutyafüggő. Ráadásul vannak olyan körülmények, amiket külön érdemes figyelembe és számításba venni.
Ha például a kedvence kifejezetten az élen jár az önmaga összekoszolásában, ami azért kutyák esetében nem ritkaság, akkor ildomos könnyen mosható termékre voksolni. Így egyszerűen megőrizheti a higiénikus közeget, pláne, ha a kuckó a lakáson belül található. Az egyik leglényegesebb szempont a vásárlás során, az optimális méret eltalálása. Nem érdemes lutriszerűen dönteni. A legjobb, ha egy szabócentivel körbejárja a terepet és méreteket vesz. Ezáltal pontos képet kaphat arról, hogy mekkora az a kuckó, ami kényelmes, ugyanakkor a teret is ideálisan használja ki.

A kutya fekhely a nyugalom szigete

Az ideális, otthon illatát árasztó kuckó a pihenés, a kikapcsolódás és az ellazulás kutyajó helyszínévé válhat.