Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autó ülésvédő huzat kutyabarát döntés

Az autó ülésvédő huzat kutyának és gazdinak egyaránt pozitívumokat ígérő választás. Ám többnyire mindig azok az előnyök kerülnek a figyelem célkeresztjébe, amelyek a kocsi védelméről vagy a gazdi életének megkönnyítéséről szólnak. Pedig bőven akad még a témában új a nap alatt, pláne kutyaszemmel.

Az autó ülésvédő huzat kutyajó körülményeket teremt az utazáshoz

Talán bele sem gondolt még abba, hogy a huzat mekkora szerepet vállalhat a biztonságos utazási környezet biztosításában. Még ha óvatosan is vezet, akkor sem kerülheti el az élesebb kanyarokat, és a váratlan fékezések sem kivédhetőek. Tehát nem mindegy, hogy a kedvence milyen közegben éli meg a kívülről érkező hatásokat, amikre képtelenség felkészülni. Az ülésvédő csúszásmentes felületet borítékol. A gyakorlatban ez kitűnő tapadási közeget jelent a kutyusnak, aki ahelyett, hogy bábuként ide-oda csúszkálna útközben, megőrizheti a stabilitását és a viszonylagos mozdulatlanságát. A helyezkedés is sokkalta egyszerűbben kivitelezhető feladat akkor, ha a mancsok alatt nem gyűrődik meg a szövet, vagy éppen nem válik instabillá a talaj. A négylábúak abszolút jól értik és értelmezik a helyük kijelölését. Igaziból biztonságot adó érzettel gazdagodnak azáltal, hogy tudják, pontosan hol érdemes tartózkodniuk. A huzat ilyen, „jelölő” funkciót is betölt, hiszen egyértelműen meghúzza a „határokat”, és értelmezhetővé teszi a terepviszonyokat.

Az autó ülésvédő huzat kutya korszakokon át szolgálhat?

Igen. Hiszen a minőségi kivitelének köszönhetően jól bírja a gyűrődést. Az élettartama rendeltetés szerinti használat mellett hosszú esztendőkben mérhető.