Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Kutya szállítása autóban

Ha kutyátokkal messzebbre utaztok vagy szerettek kirándulni, akkor szükségetek lesz egy olyan ülés vagy csomagtartó védőre, amely megvédi az autótok belsejét. Több rétegű, vastag szövet biztosítja, hogy védőtakaróink ne szakadjanak ki, kialakításuk pedig minden oldalt véd. Vásárlóink már több éve használják elégedetten ülés és csomagtartó védőinket, így biztosan állítjuk, hogy tartósságuk megkérdőjelezhetetlen.

Rendezés:
Nézet:

Az autós ülésvédő kárpitbarát választás

Az autós ülésvédő kényelmes, biztonságos körülményeket teremt a kedvencének az utazáshoz. Miközben általa az autója kárpitját is megóvhatja a szennyeződésektől, sárfoltoktól és a mindenhova beleragadó szőrtől. A csúszásmentes felület több rétegű textilből áll, ezért a strammsága kiállja a próbát. Ráadásul a tisztítása sem jelenthet kihívást, így időről-időre makulátlanná varázsolhatja az utasteret. Védőtakaró nélkül, ezt bizony csak kőkemény munkával, órákig is elhúzódó porszívózással oldhatná meg.

Mire érdemes odafigyelni az autós ülésvédő megvásárlásánál?

Ahhoz, hogy a termék maradéktalanul beváltsa a hozzá fűzött reményeket, lényeges eltalálni a pontos paramétereket. Ha nagyobb modellre voksol, mint amit az autója belső tere feltételez, azzal nem nyúlhat mellé. Ellentétben azzal, ha rövidebb kivitelre szavaz, ebben az esetben ugyanis a takaró függőágyként feszülhet a fejtámlák között. Ez se nem praktikus, se nem biztonságos variáció, tehát ha biztosra akar menni, a legjobb, ha egy mérőszalag segítségével pontos képet alkot az autója belső terének nagyságáról. A hátsó fejtámla aljától az első fejtámla aljáig érdemes kifeszítenie a szabócentit, és az így megkapott adat már útmutatóul szolgálhat a választás folyamatában. A takaró anyaga nem „ragaszkodik” a szőrhöz, ezért a tisztítása gyorsan és problémamentesen kivitelezhető.

Az autós ülésvédő koszfogó színekben elérhető

A szürke vagy éppen a fekete színválasztás optimális, pláne a sár- és koszfoltok “elfedésére”. Amikor pedig aktuálisan nincsen szüksége a takaróra, akkor azt könnyedén, néhány egyszerű mozdulattal eltávolíthatja. Így bármikor, pár perc leforgása alatt átrendezheti a kocsi belsejét, az adott körülményeknek megfelelően.