Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Petsker.hu minőségi, Európában gyártott kutyaágyak, hordozók, nyakörvek, pórázok, hámok és más kiegészítők forgalmazására jött létre. Célunk olyan termékek felkeresése, melyek nem, vagy csak alig ismertek a magyar piacon, ezzel több száz újdonsággal bővítve a kínálatot. Olyan különlegességek is kaphatók, mint memóriahabos (ortopéd, egészségügyi), antibakteriális vagy például kültéri kutyaágyak. Designer, bőrműves, ékszerkészítő és kézzel szabott kisállat termékek egyaránt megtalálhatók. Ha bővebben érdeklik az általunk forgalmazott márkák, úgy bőven olvashat róluk az oldalunkat böngészve.

Cégünk 100% magyar tulajdonban van. Részt veszünk a magyarországi kutyakiállításokon, kutyás rendezvényeken és a hazai állatmentő csoportokat is támogatjuk. Facebook oldalunkon tájékozódhat, hogy éppen melyik eseményen veszünk részt, ahol megtekintheti termékeink egy részét is.

Minden termék esetén biztos lehet abban, hogy nem kínából származik. Legolcsóbb termékeink is jellemzően csak anyagukban mások, de azonos gondossággal készültek, mint prémium vagy luxus kategóriás társaik. Így nem csak azokat célozzuk, akik igazán különleges kutyás kiegészítőket keresnek, hanem azokat is, akik a tartós termékekben bíznak.