Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vásárlással, gyártókkal, termékekkel, praktikákkal és más egyéb leírásokkal és érdekességekkel foglalkozunk ezen az oldalon. Elég sok kérdést kapunk a (leendő) vásárlóktól is, így ilyen keresőbarát formában igyekszünk ezeket megválaszolni. Ötleteket, kérdéseket szívesen fogadunk e-mailben az info@petsker.hu -ra vagy facebook üzenetben.

A megnevezés miatt úgy tűnhet, hogy az ortopéd kutyafekhely egy speciális ágyikó, ami kizárólag gyógyuló, rehabilitálódó vagy idős, sérült kutyáknak jó választás. Ám ez nem teljesen igaz, hiszen az egészséges pihenési körülmények megteremtése állapottól és kortól függetlenül lényeges.

A kutya hordozó táska kifejezetten praktikus kiegészítő, ami évszaktól függetlenül jó szolgálatot tehet Önnek. Na meg persze a kistestű kedvencének. Ez a kegy ugyanis kizárólag a kisméretű ebeké. A bernáthegyiknek még emberükre vagy inkább óriásukra kell találniuk ehhez az élményhez.

A kiskutya ágy nagy álmokat válthat valóra, ha a kedvence egy örömtelien fárasztó nap után, békésen megpihenhet benne. Feltéve persze, ha olyan az ágyikó, ami kutya szemmel (és testtel) maradéktalanul megfelel. Ennél kevesebbel nem érdemes beérni.

Mi alapján dönthető el, hogy vajon melyik az ideális fekhely kutyáknak? A méret a lényeg vagy az anyag minősége? Esetleg más jellemvonás?

A beltéri kutyaház kicsit exkluzív berendezési elemnek tűnhet. Hiszen a négy fal meg a jótékonyan fedőként szolgáló tető alatt miért is kellene még egy plusz házikó? A fekhely biztosítása persze más lapra tartozik, na de a benti ház érdekes elképzelés. Vagy mégsem? Lehet, hogy extra elvárás helyett, egy mindennapi szükségletről van inkább szó?