Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Hordozó és táska

Ha kisebb kutyusod van, biztosan tudod, hogy egy-egy hosszabb úton könnyen elfáradhat, vagy számtalan olyan veszélynek van kitéve, aminek a nagyobb fajtatársai nincsenek. Erre megoldás a táska és a hordozó, amik szükség esetén nem csak védelmet, és biztonságot nyújt számukra, hanem a te dolgodat is megkönnyítik.

Rendezés:
Nézet:

A kutya hordozó táska a biztonságos szállítás netovábbja

A kutya hordozó táska kényelmes környezetet biztosít a kis kedvenc utazásához. A mindennapokban számtalan élethelyzet adódhat, amikor jobb, ha a kistermetű kutya a táska rejtekében várja ki a fejleményeket. Az sem elképzelhetetlen, hogy egy kiadós túrázás után, földig érő nyelvvel képtelen tovább menni. Ekkor a gazdi segítségével tudhatja le a hátralévő kilométereket. Szóval sokszor életmentővé válhat a hordozó jelenléte.

Melyek a kutya hordozó táska legfontosabb előnyei?

Mindenekelőtt lényeges kihangsúlyozni, hogy a hordozó biztonságos közeget teremt a kutyusnak. A kialakítása a kényelmen túl, megnyugtatóan békés körülményeket garantál, rövid és hosszútávú utaztatásra egyaránt. A gazdi szempontjából sem mellékesek a táska kialakítására vonatkozó paraméterek. Egy kényelmetlen hordozóval ugyanis keservessé válhatnak a közösen megélt pillanatok. Éppen ezért, a kínálat tagjai nemcsak a kedvencnek, hanem szerető, gondoskodó gazdijának is komfortos tulajdonságokkal kedveskednek.

A méret kiválasztása sarkalatos pontja a vásárlásnak. Nyilván a hordozó kizárólag kistestű kutya esetén reális döntés, viszont még fajtán belül is jelentős méretbeli különbségek tapasztalhatóak. Ezért a legjobb, ha biztosra megy, és méretet vesz a kedvencéről. Így borítékolható a siker. A táska anyaga stramm, bírja a strapát és a ficánkolást, ezen kívül pedig, egyszerűen tisztává varázsolható. Az utóbbinak köszönhetően a legsárosabb séta közepén elfáradó kedvenc is nyugalomra lelhet a hordozó ölelésében.

A kutya hordozó táska a gazdi és a kedvenc hűséges útitársa is

Nem érdemes otthon felejteni a hordozót, ha nagyobb sétára indul, vagy ha kirándulni támad kedve. Kis helyen is elfér, bármikor elővehető, és szükség esetén eredményesen használható, a kutyája legnagyobb örömére.