Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Fekhely

Európában gyártott, minőségi, prémium vagy luxus kutyaágyak, matracok, párnák

Összegyűjtöttük Európa legjobb, legpraktikusabb kutyafekhelyeit, kuckóit, azért, hogy a kedvenced mindig a lehető legnagyobb biztonságban, és kényelemben lehessen közvetlen melletted. A fekhely kínálatunkban biztosan megtalálod azt a mérető, formájú, és kialakítású kutyaágyat, matracot, párnát, vagy takarót, amelyet imádni fog a kutyád. 

Kerüljenek fókuszba a különleges kutyafekhelyek

Ahogyan az embereknek sem mindegy, hogy milyen környezetben hajtják álomra a fejüket, vagy lazítanak, úgy kutyafekhelyek is igen fontos szereppel bírnak. Az elmúlt évtizedekben egyre inkább előtérbe került a beltérben történő állattartás, főként a városokban. Amennyiben valaki egy légtérben él a négylábú kedvencével, akkor érdemes határt szabni annak, hogy mégis hova heveredhet le a jószág. Természetesen megeshet, hogy időnként helyet kap a fotelban, kanapén vagy az ágyon, de ez főként a vedlési időszakban felvet bizonyos higiéniai kérdéseket. Tehát hasznos lehet, ha a kifejezetten erre a célra kifejlesztett kutyafekhelyek mellett dönt. A webáruházunkban igen széles választékot találhat ezekből, amik lehetnek kutyaágyak, matracok, párnák és takarók egyaránt.

A négylábúak igen válogatósak időnként, hiszen teljes szabadságot élveznek, nem köti őket semmilyen szabály, etikai norma. Ennek megfelelően, ha nem tetszik nekik az adott kutyafekhelyek egyike sem, akkor egyszerűen keresnek maguknak egy ideálisnak vélt pontot, ahová leheveredhetnek. Olykor tehát csak kísérletezés útján lehet rátalálni a megfelelő kivitelre. A kutyafekhelyek alakjukban, magasságukban, borításukban egyaránt eltérhetnek. Választhatók kör, ovális, négyszögletes, valamint házikó formájú ágyak is. A matracok esetében főként a magasság az, ami meghatározó. A borításuk lehet szövet vagy bőr. Ami a kutyafekhelyek választékos színvilágát illeti, az főként a gazdikat érinti, hiszen így olyan árnyalat is választható, ami tökéletesen passzol a lakás miliőjébe. Gondoltunk az öreg vagy beteg kutyusokra is, ezért ortopéd, memória habos matraccal bélelt kutyafekhelyek is elérhetők a kínálatunkban. Ami pedig az ár/érték arányt illeti, csak jól járhat, ha mellettünk dönt.