Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autós ülésvédő gazdi-, állat- és kocsibarát megoldás

Az autós ülésvédő nem kevés pénzt hozhat a konyhájára azáltal, hogy a kocsi kitakarítására szánt százasokat bátran félreteheti. A huzatnak köszönhetően a kárpit egyrészt nem sérül, másrészt nem szennyeződik be egykönnyen. Szóval jöhetnek a kutyás kimozdulások, szőrszálhasogatás - na meg porszívózás nélkül!

Milyen terepet biztosít az autós ülésvédő az utazáshoz?

A kutyusoknak és persze a gazdiknak sem mellékes, hogy a kocsiban töltött idő hogyan telik. A biztonságos közeg megteremtéséhez elengedhetetlen a stabil felület garantálása. A huzat egyik kétségtelen előnye, hogy csúszásmentes. Azaz a leesésnek a veszélye sem áll fenn. Ami egyébként bármikor megtörténhet(ne), még a legkörültekintőbb vezetési stílus mellett is, hiszen váratlan forgalmi helyzetek akármikor adódhatnak. Az ülésvédő, azon túl, hogy kényelmes terepet borítékol a kimozdulások idejére, további előnyöket is tartogat. A kárpitot megóvhatja a sáros, vizes, koszos foltoktól és a kutyaszőrtől. Az utóbbi hátrányos tulajdonsága, hogy mindenhova beleül, a kitisztítása pedig sziszifuszi munka. A védő kezelhetősége egyszerű. Könnyen kivehető és beteríthető. Úgyhogy ha éppen a kedvence(i) nélkül kíván útnak indulni, akkor pikkpakk huzatmentessé varázsolhatja az autója belsejét. A vízlepergetős anyag tisztítása pusztán egy nedves kendővel is megoldható. Ám a legtöbbször a kirázás vagy ruhakefézés is bőven elegendő a makulátlanság eléréséhez.

Az autós ülésvédő univerzális méretű?

Nem. Több nagyságú modell közül is válogathat. Így aztán kihagyhatatlan lépés az autója lecentizése, a pontos adatok és a profi választás érdekében.