Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

autós ülésvédő háttámlára

2021. 07. 05. 11:00:00

A felszerelés talán nem is a legjobb kifejezés, ha az autós ülésvédő háttámlára kívánkozik. Ugyanis a textília kezelése roppantul könnyed és pofonegyszerű. Pár perc leforgása alatt már élvezheti is a huzat adta kényelmet és védelmet.

 

2021. 05. 03. 11:00:00

Az autós ülésvédő hathatós közbenjárásával búcsút inthet a kárpitba beleálló szőrszálaknak és a foltokat hagyó sárpacáknak. Az utóbbi két „jelenség” a kutyás élet velejárói. Mint ilyenek, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem védhetőek ki. Ám ha a megelőzés nem is működőképes, azért nem érdemes beletörődnie abba, hogy az autója rendszeres porszívózásra és tisztává varázslásra szorul. Mert létezik ennél sokkalta kevesebb energiát, no meg időt igénylő megoldás.

2021. 04. 01. 10:00:00

Az autós ülésvédő háttámlára egy vastag, több rétegű textília, amely tökéletes védelmet, na meg biztonságos és kényelmes ülőfelületet biztosít. A segítségével a kárpit mélyére beleülő, kiporszívózhatatlan szőrnek vagy kimoshatatlan sárfoltoknak végérvényesen búcsút inthet.

2021. 03. 03. 12:00:00

Az autós ülésvédő nem kevés pénzt hozhat a konyhájára azáltal, hogy a kocsi kitakarítására szánt százasokat bátran félreteheti. A huzatnak köszönhetően a kárpit egyrészt nem sérül, másrészt nem szennyeződik be egykönnyen. Szóval jöhetnek a kutyás kimozdulások, szőrszálhasogatás - na meg porszívózás nélkül!

2021. 02. 01. 11:00:00

Az autós ülésvédő háttámlára specializált változata a kárpittól teljes sikerrel távol tartja a kósza, mindenbe beleálló és beleragadó szőrszálakat és persze a végtelen mennyiségű sarat, koszt, amit a kutya tappancsai óhatatlanul magukkal hoznak. Még kiadós törölgetéssel sem varázsolhatja patyolattisztává a kedvence bundáját, ami ráadásul ha öntisztulós fajta, akkor ahogy szárad, úgy pörgeti le magáról a koszfoltokat. Viszont ha az autója belsejét tudatosan megóvja az ilyesfajta hatásoktól, akkor azzal nem kevés bosszúságtól menekítheti meg önmagát.

2020. 10. 01. 10:00:00

Az autós ülésvédő háttámlára nagyszerű találmány, ami megóvja a kárpit épségét, miközben kényelmes, mondhatni „kutyajó” utazási körülményeket teremt. Az egyik legbiztonságosabb módja a kutyás-kocsis utazásnak, ha a négylábú a hátsó ülésen foglal helyet. Ugyan sokan fektetik a kedvencüket az anyósülés előtti lábrészhez, ám ez a pozíció, különösen nagytestű eb esetén több szempontból is kifogásolható.