Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autós ülésvédő háttámlára a kósza szőrszálaknak nem barátja

Az autós ülésvédő háttámlára specializált változata a kárpittól teljes sikerrel távol tartja a kósza, mindenbe beleálló és beleragadó szőrszálakat és persze a végtelen mennyiségű sarat, koszt, amit a kutya tappancsai óhatatlanul magukkal hoznak. Még kiadós törölgetéssel sem varázsolhatja patyolattisztává a kedvence bundáját, ami ráadásul ha öntisztulós fajta, akkor ahogy szárad, úgy pörgeti le magáról a koszfoltokat. Viszont ha az autója belsejét tudatosan megóvja az ilyesfajta hatásoktól, akkor azzal nem kevés bosszúságtól menekítheti meg önmagát.

Az autós ülésvédő háttámlára könnyedén felhelyezhető

Kétségtelenül nagy előnye a huzatnak, hogy könnyen kezelhető. Egyrészt a behelyezése villámgyorsan megoldható. Tehát ha éppen nem utazik együtt a négylábú társával, akkor nyugodtan félreteheti a takarót. Majd aztán, amikor eljön az idő a közös sétára, pár pillanat leforgása alatt munkába is állíthatja. Másrészt a vízlepergető, kosztaszító anyagának hála, nehezen szennyezhető be, és a makacs sárfoltok eltüntetése sem jelenthet kihívást. Még csak porszívózásra sem kell gondolnia: elegendő egy lendületesebb kirázás, extra kosz esetén kikefélés. Harmadrészt a felület kényelmes fekvőhelyet biztosít a kedvencének. Sőt, a komforton túl, a biztonságos közeg is garantálható, hiszen a huzat nem csúszik. Így a váratlan fékezések vagy éles kanyarok sem generálhatnak váratlan borulásokat.

Az autós ülésvédő háttámlára méretre szabható?

Igen. Vásárlás előtt egy szabócentivel a kezében pikkpakk felmérheti a helyzetet, és ahhoz igazíthatja a vételt.