Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autós ülésvédő háttámlára gazdi és kutya legjobb barátja

Az autós ülésvédő háttámlára egy vastag, több rétegű textília, amely tökéletes védelmet, na meg biztonságos és kényelmes ülőfelületet biztosít. A segítségével a kárpit mélyére beleülő, kiporszívózhatatlan szőrnek vagy kimoshatatlan sárfoltoknak végérvényesen búcsút inthet.

Az autós ülésvédő háttámlára kutyajó utazási körülményeket borítékol

A közös kimozdulások élményét semmi sem pótolhatja. Teljesen természetes, ha a kedvencét nem kívánja otthon hagyni. Viszont az erdei, mezei barangolások vagy éppen a pancsolások nem kevés kosszal járhatnak együtt. Aminek egy része, védőhuzat nélkül egy az egyben a kárpit belsejében köthet ki. Aztán jöhet a porszívózás, a tisztítás és a nem kis erőbedobás. Szerencsére létezik olyan megoldás, ami nem csorbítja az együtt töltött idő értékét, és az utazások kényelmét. Sőt, komfortérzetet teremt, és nemcsak az elégedetten terpeszkedő négylábúnak. Ha azt látja, hogy a huzat felfogja a szennyeződéseket és a szőrszálakat sem engedi beleülni az ülésekbe, akkor jogosan érezhet teljes elégedettséget. Utóbbi a kutyájának is garantálható, hiszen a textília csúszásmentes közeget teremt, így a nagyobb fékezések vagy élesebb kanyarok sem okozhatnak problémát.

Az autós ülésvédő háttámlára praktikus kiegészítő?

Teljes mértékig. Ami a behelyezést illeti: az egyszerűség elvén megtervezett huzat pillanatok alatt szolgálatba állítható, vagy ha aktuálisan úgy hozza a sors, akkor „szögre akasztható”. Mindennek tetejében a vízlepergető, kosztaszító anyaga hihetetlenül eredményesen és energiatakarékosan varázsolható makulátlanná. A kényelem és praktikusság így biztosítható.