Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az ülésvédő autóba alapvető felszerelés

Az ülésvédő autóba szinte elengedhetetlen kellék. Megóvja a kárpitot a szennyeződésektől, koszolódástól, elhasználódástól. Ráadásul a kutyusnak is kényelmes, csúszásmentes közeget biztosít az utazáshoz.

 

Az ülésvédő autóba könnyen betehető, kivehető?

Igen. Úgy lett kialakítva, hogy se a behelyezése, se a kivétele ne okozzon problémát. Teljesen természetes elvárás, hogy a védő ne foglaljon mindig helyet az autóban. Viszont ha gondot okoz az elhelyezés, majd az eltávolítás, akkor bizony könnyen úgy érezheti, hogy nem ér ennyit az egész. Szerencsére a termék kiképzése a praktikus, gyors használatot segíti. Ami a tisztíthatóságot illeti, ismételten nem kell számolnia fennakadásokkal. A sáros, koszos foltok pillanatok alatt eltüntethetőek. Még mosógép sem kell hozzá, persze ha úgy kívánja, akkor nagymosás alá is vetheti a szövetet. A prémiumminőségű alapanyag garantálja, hogy nem esik bántódása. A felülete nemcsak azért utazásra és utaztatásra méltó, mert eredményesen tisztítható.

A recézettsége csúszásmentességet borítékol, ami egy-egy erőteljesebb fékezésnél óriási előnnyé válhat. Márpedig a városi közlekedés kiszámíthatatlansága örök, és ez nem javul, sőt, inkább folyamatosan romlik. Az anyósülés előtt kucorgó négylábúak pontosan ugyanannyira nincsenek biztonságban, mint az ölben utaztatott kutyák. Elég egy váratlan kormánymozdulat vagy bármilyen apróbb baleset, és könnyen sérüléssel zárulhat a kaland. Ezzel szemben az ülésvédővel ellátott részen komfortos környezetben élvezheti végig az utat a kedvence.

Az ülésvédő autóba méretre szabott?

Igen. Érdemes egy szabócenti társaságában meglátogatni a kocsiját, és lemérni azt a részt, amelyet védővel kíván ellátni. Ezután a kapott paraméterekhez idomíthatja a választását, amely ilyen módon nem okozhat csalódást.

Tartalomhoz tartozó címkék: autós ülésvédő ülésvédő autóba