Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Íme, néhány érv, hogy miért akkora ötlet az ülésvédő autóba!

Az ülésvédő autóba óriási találmány. A vevői visszajelzések és tapasztalatok alapján legalábbis ez az, ami biztonsággal elmondható róla. Ezekből a véleményekből válogattuk ki azokat az érveket, amik kivétel nélkül összecsengtek.

Az ülésvédő autóba a porszívóra költött pénzt is megspórolja

1. Viszlát rendszeres porszívózás! A kárpit megóvása elsődleges cél. A ragadós, tapadós sár és a mindenhova beleálló kutyaszőrök komoly fejfájást okozhatnak. Nem kevés apróval rövidítheti meg magát, ha utazásról utazásra újra és újra ki kell porszívóznia az autóját. Viszont ha a huzatra voksol, akkor végérvényesen pontot tehet a takarítás problémájának végére. Hiszen a takarót elegendő csak kiemelni, kirázni és már készen is van a rendrakás. A kárpit tisztasága pedig továbbra is makulátlan.

2. Viszlát ide-oda csúszkálás! A hirtelen kormánymozdulatok, a váratlan fékezések és kanyarodások nem elkerülhetőek, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem. Ha a felület, amin a kedvence fekszik, nem eléggé stabil, akkor bizony könnyen bukfencezésbe mehet át a közös kimozdulás. A huzat anyaga azonban teljesen csúszásmentes, azaz tökéletes tapadási feltételeket biztosít.

3. Viszlát időigényes rendrakás! A huzat pillanatok alatt betehető és ugyanennyire gyorsan ki is vehető. Így aztán két utazás között teljesen huzat- és szőrmentes rendet teremthet kocsijában, ami nem kis mértékben fokozhatja komfortérzetét.

Az ülésvédő autóba univerzális méretarányokkal rendelkezik?

Nem. A kínálatból számtalan méretű alternatíva beszerezhető. Ezáltal a pontos paraméretek tudatában, konkrétan a négykerekűjére szabhatja választását.

Tartalomhoz tartozó címkék: autós ülésvédő ülésvédő autóba