Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autó ülésvédő huzat kutyajó utazótárs

Az autó ülésvédő huzat kutya és gazda jó barátja is, hiszen távol tartja a foltokat, szennyeződéseket, és még optimális utazófelülettel is szolgál. A takarítás így sem, úgy sem védhető ki, de azért nem mindegy, hogy mekkora feladatot jelent a teljesítése. Ha elegendő csak a huzatot kivenni, kirázni, esetleg kimosni, az bizony jóval energiatakarékosabb variáció, mint az autó egészét átporszívózni.

Az autó ülésvédő huzat kutyabarát utazási közeget teremt

Mit jelent ez? Alapvetően csúszásmentes felületet, ami különösen váratlan kormánymozdulatok vagy fékezések idején életmentő lehet. Az egyes kárpitok nem ritkán, bár tapintásra bársonyosak, selymesek, valójában viszonylag csúszósak, vagy éppen túlságosan hideg, érdes érzeteket keltenek stb. A takaró ellenben állandó kényelmet biztosít, hiszen tudatosan kutyákra és kutyáknak lett kifejlesztve.

Az utazás sáros időben sem okozhat fejfájást

A kirándulások, túrázások nem állhatnak meg az ősz, tél beköszöntével. Ám manapság ezek a hónapok határozottan csapadékosak, ködösek, azaz sárosak. Az autó belső terének féltése abszolút érthető reakció. Viszont a huzat jelenlétében nem gond a sár, a dagonya, hiszen a textília pikkpakk kimosható, tisztává varázsolható. Miközben sem a kárpit, sem a kocsi egyéb része nem sérül, és még csak a koszolódás veszélye sem áll fenn.

Mi alapján érdemes kiválasztani az autó ülésvédő huzat kutyákra tervezett variációját?

A méret a lényeg, ebben a tekintetben mindenképpen. Egy szabócenti jó szolgálatot tehet a keze ügyében. Ha leméri az autója belső paramétereit, akkor pontos képet kaphat arról, mekkora nagyságú huzat az ideális. Ezáltal a behelyezés is könnyűvé válhat, akárcsak maga a használat.

Tartalomhoz tartozó címkék: autós ülésvédő ülésvédő autóba