Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Az ülésvédő autóba való

Az ülésvédő autóba teremtetett, hogy tisztaságot és biztonságot hozzon magával. Az előbbi gazdiként nagyon is élvezetes előny. Az utóbbinak pedig a kedvence örülhet a leginkább, aki csúszásmentes felületen élvezheti a családi kimozdulás minden kocsiban töltött pillanatát.

Az ülésvédő autóba csak előnyöket hozhat magával

Vegyük sorra, hogy mik azok a pozitívumok, amiket garantáltan bezsebelhet akkor, ha a huzatra voksol. A porszívózást és kárpit tisztítást teljesen elfelejtheti, hiszen a vastag, több rétegű textília felfogja a szőrszálakat, koszfoltokat, sárpacnikat és egyéb, kutyás léttel járó szennyeződéseket. Mivel az anyaga vízlepergetős és kosztaszító, ezért könnyedén tisztítható: kirázással vagy egy nedves ronggyal letörölgetve, gyakorlatilag makulátlanná varázsolható. Nagyjából két perc leforgása alatt, mindenféle erőlködés és kínlódás nélkül. A pontos méretek ismeretében olyan modellre szavazhat, ami a leginkább passzol az autója belső felépítéséhez. Így elkerülheti a túl nagy vagy esetleg túlságosan parányi alternatíva kiválasztását. A jó tapadást biztosító felület kényelmes és biztonságos utazási körülményeket borítékol a kedvencének. A huzat kezelése egyszerű és nagyszerű. Villámgyorsan behelyezheti a kocsijába, de a kivétele sem jelenthet problémát vagy fennakadást. Ilyen módon elegendő csak akkor szolgálatba állítania, amikor kezdődik a kutyás kimozdulás.

Mennyire bírja a strapát az ülésvédő autóba?

Nagyon! A speciálisan kifejlesztett, extra megbízható alapanyagból készített huzat gyűrésre, kihívásokra, azaz aktív használatra teremtetett. Szóval a hosszú távú, maradéktalan helytállásában biztos lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: autós ülésvédő ülésvédő autóba