Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autós ülésvédő kárpitbarát megoldás

Az autós ülésvédő hathatós közbenjárásával búcsút inthet a kárpitba beleálló szőrszálaknak és a foltokat hagyó sárpacáknak. Az utóbbi két „jelenség” a kutyás élet velejárói. Mint ilyenek, még a legnagyobb odafigyelés mellett sem védhetőek ki. Ám ha a megelőzés nem is működőképes, azért nem érdemes beletörődnie abba, hogy az autója rendszeres porszívózásra és tisztává varázslásra szorul. Mert létezik ennél sokkalta kevesebb energiát, no meg időt igénylő megoldás.

Az autós ülésvédő kezelése nem jelenthet problémát

A huzat a praktikus kialakításának köszönhetően, egyszerűen betehető, valamint kivehető. Pár másodperc alatt kutyabiztossá varázsolhatja az autója belső terét, de ha vége a kimozdulásnak, akkor azonnal visszaállíthatja az eredeti, huzatmentes rendet. A textília anyaga taszítja a vizet, ezzel együtt pedig pikkpakk kirázhatóak belőle a kisebb szennyeződések. Vizes ronggyal a makacsabb sárfoltok is letörölhetőek. De természetesen a hagyományos, mosógépes mosás is pontot tehet a tisztítás végére. A kopás- és ellenálló huzat jól bírja a gyűrődést meg a karmolászást. Éppen ezért a beszerzése hosszú távú, megtérülő beruházás. A biztonságos utazás alapfeltétele a csúszásmentes felület garantálása. Az ülésvédő ezen a téren is kimagaslóan jól teljesít. A váratlan kormánymozdulatok vagy fékezések ezek után nem okozhatnak kihívást.

Mire érdemes odafigyelnie az autós ülésvédő kiválasztásánál?

A pontos méretekre. Ahhoz, hogy a huzat tényleg minden szempontból beváltsa a hozzá fűzött reményeket, elengedhetetlen a lemérés. Egy szabócenti segítségével könnyedén begyűjtheti a sikeres vásárláshoz szükséges precíz adatokat.