Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

memóriahabos kutyaágy

2021. 07. 28. 12:00:00

memóriahabos kutyaágy nem mindennapi találmány. Nem egyszerűen kényelmes vagy éppen szemrevaló. Nem pusztán nyugodt álmokat vagy békés pihenéssel töltött perceket hozó. Mindezeknél sokkal-sokkal több. A fájdalommentesség megfizethetetlen kincse. Ami minden pénzt megér.

2021. 04. 12. 10:00:00

memóriahabos kutyafekhely az elmúlt esztendők egyik legütősebb találmánya. Az emberek világában már világszerte óriási sikert aratott a technológia, ami az ízületek, izmok, csontok optimális kitámasztásán keresztül gondoskodik azok egészségéről, gyógyulásáról vagy kíméléséről. Nem kellett tehát sokat várni arra, hogy a négylábúaknak is elérhetővé váljon ez a nem mindennapi innováció.

2021. 02. 15. 10:00:00

A memóriahabos kutyafekhely különleges ágytípus, amely extra célt szolgál. A memóriahabos kivitel biztosítja az ízületek, izmok, csontok megfelelő kitámasztottságát, kibéleltségét. Ez miért és mikor olyan lényeges? Azonnal megkeressük ezekre a fontos dilemmákra a releváns feleleteket.

2021. 01. 27. 12:00:00

Az ortopéd kutyaágy a speciális tulajdonságainak köszönhetően, extra kényelmet, sőt, megújító pihenést biztosíthat. Az ortopédiai problémákkal küzdő kutyusoknak különösen hangsúlyos az alvással töltött idő maximális komfortjának a borítékolása. A relaxálás óráiban ugyanis a gyógyulás egyes folyamatai elindulnak, és a regeneráció is ekkor kezdődik meg. Amennyiben az alvás feltételei nem ideálisak, fájdalmas a helyezkedés stb., úgy a negatív érzetek tovább fokozódhatnak, ami messzire száműzi a farokcsóválásra okot adó jókedvet.

2021. 01. 20. 12:00:00

A memóriahabos kutyaágy speciális fekhely, ami nemcsak egyszerűen pihentető közeget teremt. Annál sokkal többet kínál. Rehabilitációra váró, gyógyulófélben lévő, ízületi gondokkal, végtag problémákkal küzdő vagy éppen idős kutyáknak több mint tökéletes választás.

2020. 12. 22. 12:00:00

memóriahabos kutyafekhely az idős és/vagy ortopédiai betegségtől szenvedő kutyák kedvence. A rajongás nem ok nélküli. A speciálisan kiképzett ágy alkalmas arra, hogy kímélje, sőt, megnyugtassa az ízületeket, az izmokat, a fájós részeket. A nyugtató, egyben regeneráló alvás és pihenés ilyen körülmények között nem is lehet kérdés.

2020. 11. 30. 12:00:00

A Medico Lux ortopéd kutyaágy kimondottan előnyös választás olyan esetekben, amikor idős vagy ízületi bántalmakkal küzdő négylábúakról van szó. Sajnos a különféle betegségek nem kímélik a kedvenceket sem, ahogyan a sérülések kockázata szintén fennáll az esetükben. Ha már megvan a baj, akkor az ortopéd kutyaágy gondoskodhat róla, hogy legalább a pihenés minőségi legyen.

2020. 11. 23. 12:00:00

Az idő múlását az állatok is megszenvedik, ezért jön jól a memóriahabos kutyaágy, ha azt szeretné, hogy a kedvence pihentető alvásban részesüljön. Az öreg és/vagy sérült kutyusok esetében nagyon fontos, hogy a pihenés teljes értékű lehessen. Ehhez ugyanakkor gyakran egyedi feltételekre van szükség.