Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyaágy egyedülállóan kutyabarát választás

A memóriahabos kutyaágy speciális fekhely, ami nemcsak egyszerűen pihentető közeget teremt. Annál sokkal többet kínál. Rehabilitációra váró, gyógyulófélben lévő, ízületi gondokkal, végtag problémákkal küzdő vagy éppen idős kutyáknak több mint tökéletes választás.

A memóriahabos kutyaágy pozitív hatásai tudományosan bizonyítottak

A speciális töltőanyaggal rendelkező matrac gyakorlatilag képes felvenni a kutya „formáját”. Ezáltal az ízületek kipárnázása fájdalommentesen megoldható. Ha a fájós, érzékeny, beteg vagy gyógyuló részek alátámasztása stabil, az rengeteget adhat hozzá a jó közérzethez. Konkrétan garantálható a fájdalomcsökkentő hatás. Idős kutyáknál túl sok minden nem tehető az ízületi- vagy csontgondok ellen. Bár egyes vitaminok és táplálékkiegészítő készítmények sokat segíthetnek, legalább a kedv javításában, ám az alapvető problémára nem kínálnak orvosságot.

A pihenés kínszenvedéssé is válhat, ha a kutyus nem tudja hogyan feküdjön, ha mindenütt nyom-szúr, és még a helyezkedés is nehézkes. A speciális matrac azonban egyedülálló közeget biztosít egyrészt a pihenéshez, másrészt a végtagokat felszabadító alváshoz. Bár a fiatalság sajnos még így sem nyerhető vissza, a fájdalom csökkenése, sőt, a vidámság fokozódása olyan következmények, amik minden pénzt megérnek. Rehabilitáció alatt lévő kutyáknál is roppant hasznos segítőtárssá válhat a matrac. A kitámasztásnak hála, a gyógyulás, regenerálódás nem ütközhet akadályokba.

A memóriahabos kutyaágy beszerzése komoly költségekkel jár?

Az értékek és a pozitív hatások fényében nem. Ráadásul a fekhely nyugodtan tekinthető hosszútávú befektetésnek, hiszen a strammságának hála, éveken át szolgálhatja a kedvence nyugalmát.