Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

memóriahabos kutyafekhely

2021. 07. 28. 12:00:00

memóriahabos kutyaágy nem mindennapi találmány. Nem egyszerűen kényelmes vagy éppen szemrevaló. Nem pusztán nyugodt álmokat vagy békés pihenéssel töltött perceket hozó. Mindezeknél sokkal-sokkal több. A fájdalommentesség megfizethetetlen kincse. Ami minden pénzt megér.

2021. 04. 12. 10:00:00

memóriahabos kutyafekhely az elmúlt esztendők egyik legütősebb találmánya. Az emberek világában már világszerte óriási sikert aratott a technológia, ami az ízületek, izmok, csontok optimális kitámasztásán keresztül gondoskodik azok egészségéről, gyógyulásáról vagy kíméléséről. Nem kellett tehát sokat várni arra, hogy a négylábúaknak is elérhetővé váljon ez a nem mindennapi innováció.

2021. 02. 15. 10:00:00

A memóriahabos kutyafekhely különleges ágytípus, amely extra célt szolgál. A memóriahabos kivitel biztosítja az ízületek, izmok, csontok megfelelő kitámasztottságát, kibéleltségét. Ez miért és mikor olyan lényeges? Azonnal megkeressük ezekre a fontos dilemmákra a releváns feleleteket.

2021. 01. 20. 12:00:00

A memóriahabos kutyaágy speciális fekhely, ami nemcsak egyszerűen pihentető közeget teremt. Annál sokkal többet kínál. Rehabilitációra váró, gyógyulófélben lévő, ízületi gondokkal, végtag problémákkal küzdő vagy éppen idős kutyáknak több mint tökéletes választás.

2020. 12. 22. 12:00:00

memóriahabos kutyafekhely az idős és/vagy ortopédiai betegségtől szenvedő kutyák kedvence. A rajongás nem ok nélküli. A speciálisan kiképzett ágy alkalmas arra, hogy kímélje, sőt, megnyugtassa az ízületeket, az izmokat, a fájós részeket. A nyugtató, egyben regeneráló alvás és pihenés ilyen körülmények között nem is lehet kérdés.

2020. 11. 23. 12:00:00

Az idő múlását az állatok is megszenvedik, ezért jön jól a memóriahabos kutyaágy, ha azt szeretné, hogy a kedvence pihentető alvásban részesüljön. Az öreg és/vagy sérült kutyusok esetében nagyon fontos, hogy a pihenés teljes értékű lehessen. Ehhez ugyanakkor gyakran egyedi feltételekre van szükség.

2020. 10. 27. 00:00:00

A memóriahabos kutyafekhely az ízületi problémáktól szenvedő kedvenceknek kényelmes pihenési környezetet teremt. A memóriahab jelentősége abban rejlik, hogy kitámasztja a gerincet, leveszi a terhelést az ízületekről, ezzel kímélve, óvva a vázrendszert. Természetesen egy adott betegség meggyógyítására nem alkalmas, de a fájdalmas tünetek enyhítésére annál inkább megfelelő választás.