Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyafekhely ízületbarát megoldás

memóriahabos kutyafekhely az idős és/vagy ortopédiai betegségtől szenvedő kutyák kedvence. A rajongás nem ok nélküli. A speciálisan kiképzett ágy alkalmas arra, hogy kímélje, sőt, megnyugtassa az ízületeket, az izmokat, a fájós részeket. A nyugtató, egyben regeneráló alvás és pihenés ilyen körülmények között nem is lehet kérdés.

 

A memóriahabos kutyafekhely a hab a kutyatortán

Az igazság az, hogy egészségi állapottól függetlenül, bármilyen kutyusnak ideális választás ez a típusú matrac. Az ok egyszerű. Az ízületek, izmok és úgy egyáltalán a csontváz, porcok kímélését nem lehet eléggé korán elkezdeni. Minél előbb beindulnak a regenerációs, egyben rehabilitációs folyamatok, annál tovább biztosítható a fizikai helytállás. Nyilván önmagában egyetlen fekhely sem akadályozhatja meg a genetikából vagy balesetből, esetleg korosodásból fakadó problémákat. Viszont az optimális ágy elodázhatja az egyébként pusztán helytelen körülményekből fakadó gondokat.

Még egy fiatal kutya is viszonylag sokat alszik, pláne ha kellően ki van mozgatva. Ám minél korosabb, annál több időt tölt az álmok birodalmában. Vagyis idővel fokozottan lényegessé válik, hogy a pihenési közeg minden tekintetben megfelelő legyen. A nyugalom nemcsak az idegek, szervek pihentetése miatt fontos. A sérülések, rándulások, kopások is ebben az időszakban gyógyulnak. A nem gyógyítható ortopédiai nehézségekkel nem egyszer komoly fájdalmak is együtt járnak. Ezek enyhítésében is az élen teljesít a matrac.

A memóriahabos kutyafekhely hosszútávú beruházás?

Igen. Mivel prémiumminőségű termékről van szó, így szét- vagy kifekvéstől nem kell tartani. Az állagát hosszú időn át megőrzi, ezzel is óvva a nyugodtan pihenő kutyus álmát.