Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyafekhely az egészségmegőrzés sztárja

memóriahabos kutyafekhely az elmúlt esztendők egyik legütősebb találmánya. Az emberek világában már világszerte óriási sikert aratott a technológia, ami az ízületek, izmok, csontok optimális kitámasztásán keresztül gondoskodik azok egészségéről, gyógyulásáról vagy kíméléséről. Nem kellett tehát sokat várni arra, hogy a négylábúaknak is elérhetővé váljon ez a nem mindennapi innováció.

Miért olyan vonzó a memóriahabos kutyafekhely?

Egyrészt roppantul minőségi, azaz tartós ágyról beszélünk. Ha egyszer rászánja magát a vásárlásra, akkor hosszú időre tervezhet, már ami az előnyök kihasználását illeti. Természetesen azt azért lényeges kihangsúlyozni, hogy ehhez a rendeltetés szerinti alkalmazás elengedhetetlen. Másrészt a kényelem felső fokát kínáló újítás azon túl, hogy komfortosságban nem ismer lehetetlent, a mozgásszervrendszer egészségének megőrzésében is verhetetlen. Harmadrészt az ágy bármilyen korú, állapotú, fajtájú kutyának tökéletes választás, tehát korántsem csak az idős vagy rehabilitálandó négylábúaknak ajánlható beruházás. Az ízületek kímélése kölyökkorban is fontos feladat, hiszen a megfelelő növekedéshez a csontozat, az izomzat és az ízületek épsége nélkülözhetetlen. Felnőttként pedig ugyanúgy kifizetődő a védelem biztosítása, mint idős korban a fájdalommentes pihenés borítékolása.

A memóriahabos kutyafekhely minden esettben kutyára szabott döntés?

Igen. A memóriahab „töltőanyag” sajátossága, hogy egy az egyben idomul, alkalmazkodik a ránehezülő test formájához, egyenetlenségeihez. Így aztán mellékes, hogy milyen korú, állapotú vagy fajtájú kutya veszi igénybe.