Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyaágy mindenkor támogatja a fizikai regenerálódást

Az ortopéd kutyaágy a speciális tulajdonságainak köszönhetően, extra kényelmet, sőt, megújító pihenést biztosíthat. Az ortopédiai problémákkal küzdő kutyusoknak különösen hangsúlyos az alvással töltött idő maximális komfortjának a borítékolása. A relaxálás óráiban ugyanis a gyógyulás egyes folyamatai elindulnak, és a regeneráció is ekkor kezdődik meg. Amennyiben az alvás feltételei nem ideálisak, fájdalmas a helyezkedés stb., úgy a negatív érzetek tovább fokozódhatnak, ami messzire száműzi a farokcsóválásra okot adó jókedvet.

Az ortopéd kutyaágy nem csodaszer, de sokat segíthet

Nyilván önmagában a fekhely milyensége nem képes orvosolni az ortopédiai jellegű problémákat. Különösen, hogy ezek közül számtalan gyógyíthatatlan. Viszont a pihenés minőségének növelésével konkrétan pozitív változások érhetőek el. A megfelelő kitámasztásnak hála, az ízületekre lényegesen kevesebb súly helyeződik. Ezáltal a fájdalom mértéke egyértelműen csökken. A végtagok kényelmi pozícióban pihenhetnek úgy, hogy a gerinc kipárnázottsága, tartása ideális.

De valóban ennyit jelent a helyes tartás garantálása? Igen. Önmagában ez az aprónak tűnő részlet hatalmas változások generálójává válhat. Akut gond esetén is kiváló választás a matrac. A rehabilitáció folyamata felgyorsítható, az eredményessége pedig fokozható. Mi van akkor, ha vége a gyógyulási időszaknak? Az ágy akkor is maradhat, hiszen a mindenkori kényelem borítékolása sohasem lehet kérdés.

Az ortopéd kutyaágy használata megelőző célú is lehet?

Igen. Az ízületek védelme, kis kortól kezdve kifizetődő stratégia. Így ugyanis hosszan megőrizhető a kutyus jó fizikai állapota, aminél talán nincs is fontosabb cél.

Tartalomhoz tartozó címkék: memóriahabos kutyaágy ortopéd kutyaágy