Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

ortopéd kutyaágy

2021. 06. 28. 11:00:00

Az ortopéd kutyaágy az idős, beteg, rehabilitáció alatt álló kedvencek megmentőjévé válhat. A pihenés így is-úgy is kulcsfontosságú szerepet tölt be a négylábúak életében. Amikor a test elernyed, akkor indulnak be igazán az öngyógyító folyamatok. Ráadásul a relaxálás alkalmával az ízületek, izmok és csontok is ellazulnak. Pontosabban ellazulhatnak, ha az őket átölelő közeg megfelelő. Viszont, ha a környezet nem ideális, akkor a jelentkező fájdalmak, kényelmetlenségek megnehezíthetik, sőt, ellehetetleníthetik a gyógyító alvást.

2021. 04. 21. 10:00:00

Az ortopéd kutyaágy a csigolyák, illetve az ízületek kitámasztásával olyan kényelmet, és nem utolsó sorban fájdalommentes pihenést borítékolhat a kedvencének, amit talán már régen nem tapasztalt. Főleg, ha a négylábúja idős, esetleg mozgásszervi betegséggel küzd, vagy éppen rehabilitációs periódusban van. Nincs olyan élethelyzet, amikor a speciális fekhely előnyei ne jönnének jól. Viszont a fent említett szituációkban konkrétan gyógyírként szolgálhat.

2021. 03. 25. 11:00:00

A megnevezés miatt úgy tűnhet, hogy az ortopéd kutyafekhely egy speciális ágyikó, ami kizárólag gyógyuló, rehabilitálódó vagy idős, sérült kutyáknak jó választás. Ám ez nem teljesen igaz, hiszen az egészséges pihenési körülmények megteremtése állapottól és kortól függetlenül lényeges.

2021. 02. 19. 11:00:00

Az ortopéd kutyafekhely első ránézésre annyira különlegesnek tűnik, hogy sokan úgy gondolnak rá, mint egy gyógyászati segédeszközre. Tulajdonképpen ez a fajta megközelítés sem áll távol a valóságtól, de hiba lenne egyértelműen kijelenteni, hogy ez az ágytípus kizárólag beteg négylábúaknak nyújthat kényelmet és biztonságot.

2021. 01. 27. 12:00:00

Az ortopéd kutyaágy a speciális tulajdonságainak köszönhetően, extra kényelmet, sőt, megújító pihenést biztosíthat. Az ortopédiai problémákkal küzdő kutyusoknak különösen hangsúlyos az alvással töltött idő maximális komfortjának a borítékolása. A relaxálás óráiban ugyanis a gyógyulás egyes folyamatai elindulnak, és a regeneráció is ekkor kezdődik meg. Amennyiben az alvás feltételei nem ideálisak, fájdalmas a helyezkedés stb., úgy a negatív érzetek tovább fokozódhatnak, ami messzire száműzi a farokcsóválásra okot adó jókedvet.

2020. 11. 30. 12:00:00

A Medico Lux ortopéd kutyaágy kimondottan előnyös választás olyan esetekben, amikor idős vagy ízületi bántalmakkal küzdő négylábúakról van szó. Sajnos a különféle betegségek nem kímélik a kedvenceket sem, ahogyan a sérülések kockázata szintén fennáll az esetükben. Ha már megvan a baj, akkor az ortopéd kutyaágy gondoskodhat róla, hogy legalább a pihenés minőségi legyen.