Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyaágy visszahozhatja a pihentető alvás nyugalmát!

Az ortopéd kutyaágy a csigolyák, illetve az ízületek kitámasztásával olyan kényelmet, és nem utolsó sorban fájdalommentes pihenést borítékolhat a kedvencének, amit talán már régen nem tapasztalt. Főleg, ha a négylábúja idős, esetleg mozgásszervi betegséggel küzd, vagy éppen rehabilitációs periódusban van. Nincs olyan élethelyzet, amikor a speciális fekhely előnyei ne jönnének jól. Viszont a fent említett szituációkban konkrétan gyógyírként szolgálhat.

Az ortopéd kutyaágy megvásárlása hosszú távú beruházás?

Alapvetően igen. A prémiumminőségű fekhely esztendőkön át hűségesen szolgálhatja a kedvence nyugalmát és enyhítheti a fájdalmát. Ehhez nyilván lényeges a rendeltetés szerinti, túl sok kihívást nem jelentő használat. Szóval a rágás, karmolás és ráncigálás elkerülendő az ágy épségének érdekében. Viszont idős vagy beteg kutyus esetén nem valószínű, hogy bármelyik rosszalkodási formával meg kellene küzdenie. Ráadásul, amint nyilvánvalóvá válik a fekhely kínálta komfort, úgy lép elő az ágy féltőn óvott kinccsé - az egész család életében természetesen. A megfelelő kitámasztás biztosítása azért annyira lényeges, mert ilyen módon nem kevés tehertől szabadulhatnak meg a deformált, túlfeszített, esetleg sérült ízületek, idegek. Bár a fájdalmak teljes megszüntetéséhez nem elegendő az optimális fekvőfelület biztosítása, ám a megléte rengeteget jelenthet.

Az ortopéd kutyaágy támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait

Ha a test megpihenhet, elernyedhet, akkor alvás közben akadálytalanul beindulhatnak az öngyógyító: gyulladás és fájdalom mérséklő folyamatok. Mindannyiuk legnagyobb örömére.

Tartalomhoz tartozó címkék: ortopéd kutyaágy ortopéd kutyafekhely