Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyafekhely csak speciális esetekben jó választás?

Az ortopéd kutyafekhely első ránézésre annyira különlegesnek tűnik, hogy sokan úgy gondolnak rá, mint egy gyógyászati segédeszközre. Tulajdonképpen ez a fajta megközelítés sem áll távol a valóságtól, de hiba lenne egyértelműen kijelenteni, hogy ez az ágytípus kizárólag beteg négylábúaknak nyújthat kényelmet és biztonságot.

Az ortopéd kutyafekhely kesztyűs kézzel „bánik” az ízületekkel

Az ízületi problémákkal, izomzati degenerációkkal vagy csontozatot érintő nehézségekkel együtt élő kedvenceknek nem ismeretlen a fájdalom. Olyannyira nem, hogy vannak kutyák, akik ki sem mutatják már a szorult helyzetükből fakadó érzéseiket. Mert már úgy-ahogy hozzászoktak. A négylábúak amúgy is hihetetlenül eredményesek, ami az alkalmazkodást illeti. De attól még a gazdik láthatják, sőt, érzékelhetik a problémát. Amibe beletörődni semmiképpen sem érdemes. Vannak szituációk természetesen, amiken változtatni nem lehet. A korból vagy betegségből fakadó ízületi gócok például nem száműzhetőek. Ahogy a műtét utáni felépülési idő sem spórolható meg. Viszont a lefutás milyensége és minősége mindkét esetben nagymértékben befolyásolható. Hogyan? Túl a táplálékkiegészítők világán, az optimális pihenőhely biztosításával óriási eredmények érhetőek el. Ezt a pozitív irányú átalakulást minden kutyus megérdemli. Akár még preventív jelleggel is.

Az ortopéd kutyafekhely vásárlás költséges beruházás?

A nyert értékek fényében egyáltalán nem. Ráadásul az ágy a minőségi kivitelének hála, hosszú élettartamra specializált. Így aztán pláne sokszorosan begyűjtheti a rááldozott összeget.

Tartalomhoz tartozó címkék: ortopéd kutyaágy ortopéd kutyafekhely