Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

ortopéd kutyafekhely

2021. 06. 28. 11:00:00

Az ortopéd kutyaágy az idős, beteg, rehabilitáció alatt álló kedvencek megmentőjévé válhat. A pihenés így is-úgy is kulcsfontosságú szerepet tölt be a négylábúak életében. Amikor a test elernyed, akkor indulnak be igazán az öngyógyító folyamatok. Ráadásul a relaxálás alkalmával az ízületek, izmok és csontok is ellazulnak. Pontosabban ellazulhatnak, ha az őket átölelő közeg megfelelő. Viszont, ha a környezet nem ideális, akkor a jelentkező fájdalmak, kényelmetlenségek megnehezíthetik, sőt, ellehetetleníthetik a gyógyító alvást.

2021. 05. 28. 12:00:00

Az ortopéd kutyafekhely a speciális, memóriahabos töltelékének és a komfortot borítékoló kialakításának köszönhetően a megfáradt kutyaízületek barátja. Bár sokan hajlamosak úgy gondolni az ízületi problémákra, mint a korral együtt járó nehézségekre, ám nem feltétlenül igaz, hogy kizárólag az idős négylábúak érintettek a mindennapi fájdalmakban. Éppen ezért, a pihentető, ugyanakkor regenerálódást segítő közeg megteremtése és garantálása életkortól függetlenül kutyabarát cél.

2021. 04. 21. 10:00:00

Az ortopéd kutyaágy a csigolyák, illetve az ízületek kitámasztásával olyan kényelmet, és nem utolsó sorban fájdalommentes pihenést borítékolhat a kedvencének, amit talán már régen nem tapasztalt. Főleg, ha a négylábúja idős, esetleg mozgásszervi betegséggel küzd, vagy éppen rehabilitációs periódusban van. Nincs olyan élethelyzet, amikor a speciális fekhely előnyei ne jönnének jól. Viszont a fent említett szituációkban konkrétan gyógyírként szolgálhat.

2021. 03. 25. 11:00:00

A megnevezés miatt úgy tűnhet, hogy az ortopéd kutyafekhely egy speciális ágyikó, ami kizárólag gyógyuló, rehabilitálódó vagy idős, sérült kutyáknak jó választás. Ám ez nem teljesen igaz, hiszen az egészséges pihenési körülmények megteremtése állapottól és kortól függetlenül lényeges.

2021. 02. 19. 11:00:00

Az ortopéd kutyafekhely első ránézésre annyira különlegesnek tűnik, hogy sokan úgy gondolnak rá, mint egy gyógyászati segédeszközre. Tulajdonképpen ez a fajta megközelítés sem áll távol a valóságtól, de hiba lenne egyértelműen kijelenteni, hogy ez az ágytípus kizárólag beteg négylábúaknak nyújthat kényelmet és biztonságot.