Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyafekhely a fájdalommentes pihenés támogatója

Az ortopéd kutyafekhely a speciális, memóriahabos töltelékének és a komfortot borítékoló kialakításának köszönhetően a megfáradt kutyaízületek barátja. Bár sokan hajlamosak úgy gondolni az ízületi problémákra, mint a korral együtt járó nehézségekre, ám nem feltétlenül igaz, hogy kizárólag az idős négylábúak érintettek a mindennapi fájdalmakban. Éppen ezért, a pihentető, ugyanakkor regenerálódást segítő közeg megteremtése és garantálása életkortól függetlenül kutyabarát cél.

Miben rejlik az ortopéd kutyafekhely nagyszerűsége?

Abban, hogy a nem mindennapi kivitelének hála speciális alátámasztást biztosít az ízületeknek, izmoknak, csontoknak és csigolyáknak. A memóriahabos felület szinte kipárnázza a belesüppedő test kontúrjait, ezzel megtámogatva a kidudorodó vagy éppen gyulladt ízületeket. Az, hogy az ízületi gond akut vagy krónikus, jelen esetben nem mérvadó, hiszen mindkét szituációban a zavartalan regeneráció biztosítása a legfontosabb cél. Márpedig a kutyák szervezete, épp úgy, mint az emberi test, alvás és pihenés közben regenerálódik, rehabilitálódik a leghatékonyabban. Ekkor van ideje a testnek a gyógyító folyamatok beindítására. Viszont, ha a kutyus nyugtalan és a fájdalmaitól felszínesen pihen, akkor a szervezet képtelen az öngyógyításra fókuszálni.

Az ortopéd kutyafekhely használata kiválthatja a fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszereket?

Nem. A gyógyszeres kezelés helyettesítésére nem, annak kiegészítésére azonban annál inkább alkalmas. Függetlenül attól, hogy műtét utáni felépülésről vagy éppen az időskori fájdalmas mindennapok megkönnyítéséről van szó.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutya fekhely ortopéd kutyafekhely