Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyaágy nyugodt álmokat ád

Az ortopéd kutyaágy az idős, beteg, rehabilitáció alatt álló kedvencek megmentőjévé válhat. A pihenés így is-úgy is kulcsfontosságú szerepet tölt be a négylábúak életében. Amikor a test elernyed, akkor indulnak be igazán az öngyógyító folyamatok. Ráadásul a relaxálás alkalmával az ízületek, izmok és csontok is ellazulnak. Pontosabban ellazulhatnak, ha az őket átölelő közeg megfelelő. Viszont, ha a környezet nem ideális, akkor a jelentkező fájdalmak, kényelmetlenségek megnehezíthetik, sőt, ellehetetleníthetik a gyógyító alvást.

Miért annyira hatásos a fájdalomcsillapításban az ortopéd kutyaágy?

A speciális kutyafekhely memóriahabos töltettel rendelkezik. Ez, az ortopédiában rendszeresen használt és javasolt anyag különleges jellemvonásokkal büszkélkedik. Mintegy kitámasztja a végtagokat, stabilizálja a gerincoszlopot, ezáltal egészséges tartást biztosít. A fájdalmas, érzékeny, megduzzadt ízületeket a párna nem nyomja, böki, ingerli, hanem engedi „belesüppedni” a textúrába. Ám ez nem olyan elsüllyedést jelent, ami diszkomfort érzetet generál. Itt a lényeg, hogy a teher egy az egyben lekerül a teljes vázszerkezetről. A gerinc, a csontok, az izmok és ízületek megkönnyebbülnek. Ebben a minden tekintetben elernyedt állapotban a regeneráció sokkalta gyorsabb, eredményesebb. Így aztán a műtött kedvenceknek is ideális választás a minél tempósabb felépülés támogatásának érdekében.

Az ortopéd kutyaágy csak bizonyos kutyusoknak való?

Ugyan akadnak (a fent is említett) kiemelt „célpontok”, de az ortopédiai kuckó pozitívumait nincs olyan négylábú, aki ne hálálná meg. Tehát mindenkor kifizetődő választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: ortopéd kutyaágy ortopéd kutyafekhely