Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Az ortopéd kutyafekhely egyetlen ízületet sem terhel

A megnevezés miatt úgy tűnhet, hogy az ortopéd kutyafekhely egy speciális ágyikó, ami kizárólag gyógyuló, rehabilitálódó vagy idős, sérült kutyáknak jó választás. Ám ez nem teljesen igaz, hiszen az egészséges pihenési körülmények megteremtése állapottól és kortól függetlenül lényeges.

Az ortopéd kutyafekhely fiatal kutyakorban is jó szolgálatot tehet?

Igen. Mivel az ízületek, az izomzat és a csontozat kímélésével sok későbbi deformáció elkerülhetővé válik. Természetesen az öregedésből fakadó kopások nem tartoznak ide. Viszont az ideális, magyarul egészséges alvási közeg nagymértékben hozzájárulhat a testi fittség tartós megőrzéséhez. Ráadásul az ifjonc ebek nem egyszer túlvállalják magukat, hiszen nem érzik a határaikat. Az ilyen ízületnyűvő alkalmak után határozottan hasznos az ortopéd kényeztetés. Ugyanakkor akadnak olyan élethelyzetek, amik szinte megkövetelik a memóriahabos ágyikó jelenlétét. A sérülésekből való felgyógyulás, azaz a rehabilitáció időszaka nemcsak eredményesebbé tehető a megfelelő fekhely garantálásával, hanem le is rövidíthető. A regeneráció sokkalta tempósabb, ha az érintett ízületek, izmok nem terhelődnek, még pihenés közben sem. Idősebb korban pedig igazi áldássá válhat a nem mindennapi kényelmet borítékoló ágyikó. Egy bizonyos kor felett, akárcsak nálunk embereknél, az a meglepő, ha semmi sem fáj. Csak éppen a kutyák ritkán panaszkodnak, ettől függetlenül nagyon meghálálják a gondoskodás ezen fokát.

Az ortopéd kutyafekhely vásárlás tartós beruházás?

Igen. A prémiumminőségű termék nem fél év használatra tervezett. A használat előnyei pedig megfizethetetlenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: ortopéd kutyaágy ortopéd kutyafekhely