Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Ortopéd kutyaágy idős és sérült ebeknek

A Medico Lux ortopéd kutyaágy kimondottan előnyös választás olyan esetekben, amikor idős vagy ízületi bántalmakkal küzdő négylábúakról van szó. Sajnos a különféle betegségek nem kímélik a kedvenceket sem, ahogyan a sérülések kockázata szintén fennáll az esetükben. Ha már megvan a baj, akkor az ortopéd kutyaágy gondoskodhat róla, hogy legalább a pihenés minőségi legyen.

Ortopéd kutyaágy öreg és beteg ebeknek

Napközben, amikor a jószág többet mozog, az ízületekre és gerincre kiható fájdalom gyakran mérséklődik. Tévesen ilyenkor azt lehet hinni, hogy már megszűnt a panasz, vagy legalább jobban van az állat, de estére, amikor alapesetben a test regenerációja zajlana, az állapota rosszabbra válhat. Az ortopéd kutyaágy idomulva a kutyus testéhez, egyenesen tartja a gerincoszlopát, és ezzel csökkenti az arra ható terhelést. Legyen szó sérülésről, vagy az idő előrehaladtáról, érdemes megteremteni a tökéletes körülményeket ahhoz, hogy az eb megfelelőn tudjon pihenni, hiszen ezzel javítható az életminősége.

Könnyen tisztítható felület

A rendszeres használat nagyon igénybe veheti az ortopéd kutyaágy külsejét, ezért olyan ECO bőrbevonatot kapott, ami még a nedvességgel érintkezve sem repedezik meg. Emellett nem deformálódik és a szennyeződésekkel szemben is ellenálló. A huzat eltávolítható, amit 30 fokon ki is lehet mosni. Ha fokozni szeretné az ortopéd kutyaágy felületének a védelmét, akkor ezt megteheti egy takaróval. A plusz vékony réteg nem fog rontani a memóriahab nyújtotta előnyökön.

Remek választás az ortopéd kutyaágy

A kivehető, párnás kerettel rendelkező ortopéd kutyaágy remekül illik mindenféle stílusú lakásba, valamint az állat kényelmét is maximálisan ki tudja szolgálni. Gondoskodjon a kedvence nyugodt alvásáról a termék mielőbbi megrendelése által!

Tartalomhoz tartozó címkék: memóriahabos kutyaágy ortopéd kutyaágy