Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Egyedi jellemzőkkel bír a memóriahabos kutyaágy

Az idő múlását az állatok is megszenvedik, ezért jön jól a memóriahabos kutyaágy, ha azt szeretné, hogy a kedvence pihentető alvásban részesüljön. Az öreg és/vagy sérült kutyusok esetében nagyon fontos, hogy a pihenés teljes értékű lehessen. Ehhez ugyanakkor gyakran egyedi feltételekre van szükség.

Miért pont a memóriahabos kutyaágy?

Az állat gerincére igencsak negatív hatással vannak a talaj/fekhely egyenletlenségei. Ennek ellensúlyozására szolgál a memóriahabos kutyaágy. Ez a termékcsalád kimondottan annak jegyében készült, hogy az állatok alvás közben teljesen egyenes gerincoszloppal tudjanak feküdni.  A speciális matrac idomul a kutyák testalkatához, és megfelelő körülményeket teremt a pihenéshez. Választható egyszerű matrac formájában, vagy magasított peremmel rendelkező kivitelben is, többféle formában és színvilágban.

Medico Lux memóriahabos ortopédiai kutyaágy

Az ECO műbőr felülettel burkolt memóriahabos kutyaágy képes ellenállni a különféle szennyeződéseknek, deformációnak, és még a víz sem fog kárt tenni benne. A huzat könnyedén tisztítható, esetleg cserélhető, ha arra merülne fel igény. Ugyanakkor érdemes lehet leteríteni egy külön takaróval, ami további védelmet nyújt.

Egyedi felépítés

A memóriahabos kutyaágy fekvőrésze 2 rétegből tevődik össze. Egy Visco memóriahab réteg, valamint egy poliuretán szivacs található egymáson. Ez a két anyag szorosan kitölti a matracot, aminek hála, az hosszú időn át megtartja a formáját.

Kellemes színvilág

Ha a lakásban fog helyet kapni a memóriahabos kutyaágy, akkor a barna, bézs árnyalatok remekül bele fognak illeni a szoba hangulatába. Rendelje meg minél hamarabb, hogy a kutyája kényelmesen pihenhessen!