Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyafekhely gondoskodóan „bánik” az ízületekkel

A memóriahabos kutyafekhely különleges ágytípus, amely extra célt szolgál. A memóriahabos kivitel biztosítja az ízületek, izmok, csontok megfelelő kitámasztottságát, kibéleltségét. Ez miért és mikor olyan lényeges? Azonnal megkeressük ezekre a fontos dilemmákra a releváns feleleteket.

Miért akkora találmány a memóriahabos kutyafekhely?

Először is jöjjenek a miértek és a rájuk adott válaszok. Miért éppen ez a terméktípus és miért olyan nagy szám? Egyszerű. Azért, mert többet ad a legtöbb ágynál. Nemcsak kényelmes fekvőhelyet biztosít, hiszen ez a minimum. Hanem regeneráló, gyógyító közeget. Az ízületek, izmok és csontok alátámasztásával ugyanis olyan állapot érhető el, ahol a rehabilitáció gyorsabban megy végbe. Műtött vagy sérülésből felépülő kutyáknak ez legalább annyira fontos gondoskodás, mint a vitaminok beadása. Az idős kutyák is nagyon meghálálják ezt a fajta szeretet-megnyilvánulást. Nekik még akkor is fájnak az ízületeik, ha amúgy stramm négylábúak lévén nem mutatják ki az érzéseiket. A kor nem csal, elkoptatja az ízületeket, megcsapolja az ízületközi folyadék mennyiségét, ezáltal pedig fájdalmakat és mozgásbeli nehézségeket generál. Ezt még a legnagyobb jóindulattal és tudatos táplálással sem lehet elkerülni. De tompítani a kellemetlenségeken annál könnyebb és egyszerűbb!

Milyen esetekben jó döntés a memóriahabos kutyafekhely?

A fentiekben már erre is kitértünk. Gyakorlatilag bármely négylábú meghálálja ezt a törődést. Viszont idősödő, műtött, sérült vagy egyszerűen szenzitív kutyáknak jóformán elengedhetetlen kiegészítő. Ami kényelmet borítékol, hosszútávra.