Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

kutya fekhely

2021. 06. 16. 10:00:00

A kutyafekhelyek sokszínűsége (és most elsősorban nem a szó szerinti árnyalatokra gondolunk) ugyan üdítő pozitívum, de azért meg is nehezítheti a dolgát. Főleg, ha nem túlságosan jártas a fekhelyvásárlásban. Milyen paraméterekre, tulajdonságokra célszerű odafigyelni? Melyek azok a jellemvonások, amik nem élveznek elsőbbséget?

2021. 06. 04. 11:00:00

Ki gondolná, hogy abszolút nem mellékes, hogy a kutya fekhely a lakás vagy udvar mely részén helyezkedik el? Az emberek nem csinálnak általában túl nagy ügyet abból, ha a bútoraik ide-odarakosgatásáról van szó. Viszont a négylábúak határozottan jól értelmezhető módon jelzik, ha a számukra kijelölt hely nem ideális.

2021. 05. 28. 12:00:00

Az ortopéd kutyafekhely a speciális, memóriahabos töltelékének és a komfortot borítékoló kialakításának köszönhetően a megfáradt kutyaízületek barátja. Bár sokan hajlamosak úgy gondolni az ízületi problémákra, mint a korral együtt járó nehézségekre, ám nem feltétlenül igaz, hogy kizárólag az idős négylábúak érintettek a mindennapi fájdalmakban. Éppen ezért, a pihentető, ugyanakkor regenerálódást segítő közeg megteremtése és garantálása életkortól függetlenül kutyabarát cél.

2021. 02. 10. 12:00:00

A kutya fekhely kiválasztása számtalan dilemmát hozhat a felszínre. Meghatározó, hogy milyen kutyatartással összefüggő példák élnek az emlékezetében. Vagy ha ilyenek még nincsenek, akkor mik azok az irányelvek, amiket követendőnek ítél?

2021. 01. 12. 12:00:00

A kutyafekhelyek palettája olyan sokszínű (olykor szó szerint is), hogy mindenki ráakadhat a kedvencére szabott legjobb megoldásra. Ennél kevesebbel ugyanis nem érdemes beérni. Főleg, hogy az ágy milyensége hozzájárulhat a nyugtató pihenéshez. Sőt, rehabilitációban résztvevő kutyáknál fokozhatja a gyógyulás sebességét és eredményességét.

2020. 12. 11. 11:00:00

A kutya fekhely nem egyenlő a házzal. Ennek akkor van különösen nagy jelentősége, ha a kedvenc fő tartózkodási helye az udvar, és a lakosztályául egy kutyaház szolgál. A belső kialakítás milyensége kulcsfontosságú a maradéktalan kényelem megteremtéséhez. Sőt, a külső kivitel minősége is érdemleges, többek között szigetelést és megbízható anyaghasználatot feltételez. Így a lak téli és nyári kuckónak is tökéletes.