Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

A kutyafekhelyek kényelemben verhetetlenek

A kutyafekhelyek palettája olyan sokszínű (olykor szó szerint is), hogy mindenki ráakadhat a kedvencére szabott legjobb megoldásra. Ennél kevesebbel ugyanis nem érdemes beérni. Főleg, hogy az ágy milyensége hozzájárulhat a nyugtató pihenéshez. Sőt, rehabilitációban résztvevő kutyáknál fokozhatja a gyógyulás sebességét és eredményességét.

A kutyafekhelyek biztonságos teret teremtenek

A kutyák akkor képesek pihenni, ellazulni, ha jól, és mindenek előtt biztonságban érzik magukat. Vagyis a kuckójuk szent és sérthetetlen terület, ahova örömmel viszik be a játékaikat, talált kincseiket, és ahol békésen hajtják álomra a fejüket. Ha a környezetük nem optimális, vagy ha az ággyal nem stimmel valami, arra bizony hamar rámutatnak a viselkedésükkel. Egyszerűen fogják magukat és máshova telepednek le. Ilyenkor érdemes átköltöztetni a komplett fekhelyet, hátha a helyváltoztatás elegendő a sikerhez. Viszont, ha még ezek után sem kerül nyugvópontra a kérdés, akkor nem vitás, jöhet az ágy beszerzés. A kutyák, különösen kis korban hajlamosak szétrágni mindazt, ami a fogaik közelébe kerül. Igen, ez alól a matrac, a párna sem kivétel. Ez jóformán kivédhetetlen. De később már nyugodtan években mérhető az ágy élettartama, éppen ezért lényeges a tudatos választás. A mindenkori komfort megteremtéséhez némi következetesség is elengedhetetlen. Hiszen, ha a kedvence bármikor felmászhat az ágyba, a fotelbe, akkor kis valószínűséggel fogja választani a saját kuckóját. Ellenben, ha tudja, hogy a fekhelye egyben a helye is, akkor egészen más lesz vele a viszonya.

Mi a kutyafekhelyek legfontosabb ismérve?

A sikeres vásárlás szempontjából a méretük. Olyan modellben érdemes gondolkodnia, amely kellően nagy a kényelmes elterülés biztosításához, és kellően vastag a végtagok optimális kipárnázásához.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutya fekhely kutyafekhelyek