Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Ágy, betét vagy takaró a tökéletes kutya fekhely?

A kutya fekhely kiválasztása számtalan dilemmát hozhat a felszínre. Meghatározó, hogy milyen kutyatartással összefüggő példák élnek az emlékezetében. Vagy ha ilyenek még nincsenek, akkor mik azok az irányelvek, amiket követendőnek ítél?

A kutya fekhely több, mint egy pihenőhely

Ahhoz, hogy rátalálhasson ne csak a tökéletes ágyra, hanem az életszerű válaszokra, jó tisztázni egy dolgot. Míg az embernek az ágy egy használati tárgy, ahol alhat és ennyi, addig a kutyáknak a fekhelyük mást jelent. Biztonságot. Kényelmet. Pihenést. Alvást. Relaxálást. Vagy éppen várakozást. Akkor is előszeretettel fekszenek a helyükön, ha amúgy ugrásra készen figyelik a környezetüket. Akkor is örömmel gubbasztanak, ha amúgy már éhesek és szinte nyálcsorgatva várják a vacsorát. Természetesen boldogan vetik bele magukat az álmok birodalmába is. De csak akkor, ha a helyük biztonságérzettel ajándékozza meg őket. Sokan vélik úgy, hogy egy kiszuperált takaró pont elég fekhely gyanánt. De azért ez nem feltétlenül igaz. Pláne, hogy a takarónak sem az anyaga, sem a tartása nem megfelelő. Bélelő anyagként persze helytállhat, de mint önálló ágy a legkevésbé sem kielégítő. A fentiek ismeretében jól látható, hogy az ideális közeg megteremtése kulcsfontosságú feladat. Ami ha adott, akkor a kanapéhódítások is elkerülhetőek.

A kutya fekhely időközönként cserélendő

Nem feltétlenül. Egy-egy minőségi termék hosszú éveken át teljes megelégedésre szolgálhat állapot- vagy állagromlás nélkül. Így aztán a megalapozott, minden szempontból körbejárt beruházás sokszorosan megtérülő befektetéssé válhat. Túl az anyagiakon.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutya ágy kutya fekhely