Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutya fekhely elhelyezése nem feltétlenül gyerekjáték

Ki gondolná, hogy abszolút nem mellékes, hogy a kutya fekhely a lakás vagy udvar mely részén helyezkedik el? Az emberek nem csinálnak általában túl nagy ügyet abból, ha a bútoraik ide-odarakosgatásáról van szó. Viszont a négylábúak határozottan jól értelmezhető módon jelzik, ha a számukra kijelölt hely nem ideális.

A kutya fekhely akárhova nem tehető

Na, de minek köszönhető ez a nem mindennapi jelenség? Egyáltalán mely pontig ildomos figyelembe vennie a kutyája jelzéseit? A helyzet az, hogy a kutyák számtalan olyan rezgést, töréspontot és sugárzást érzékelnek, amit az emberek nem. Tehát az, hogy a lakásban láthatóan vannak kedveltebb és kifejezetten messziről elkerült pontok, nem a véletlen vagy a kóbor hóbort műve. Kutyás intuíciónak is nevezhető mindez, amire mindenkor kifizetődő taktika odafigyelni. Hogy miért? Nemes egyszerűséggel azért, mert ha a kedvencének nem tetszik a kuckója helyszíne, akkor bizony új fekhely után néz. Nem ritka, hogy pont ekkor fedezi fel a négylábú, hogy a gazdi fotelje vagy ágyikója igazán kényelmes választás. Ha nem szívesen adná fel a kanapéját vagy osztozna rajta a szeretett kutyájával, akkor a legjobb, ha rátalál a leginkább megfelelő fekvőhelyre. Ez egyáltalán nem nehéz feladat. A kedvence jelzéseit, viselkedését nyomon követve hamar felfigyelhet arra, hogy melyek azok a helyszínek, amik kutyaszemmel nézve nagyon is vonzóak.

A kutya fekhely ide-oda pakolása ezek szerint rossz ötlet?

Valóban nem túlságosan jó elgondolás. A kutyák szeretik az állandóságot és a biztonságot, amikhez egy az egyben hozzájárulhat a minden szempontból ideális pihenőhely.

Tartalomhoz tartozó címkék: fekhely kutyáknak kutya fekhely