Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

fekhely kutyáknak

2021. 06. 04. 11:00:00

Ki gondolná, hogy abszolút nem mellékes, hogy a kutya fekhely a lakás vagy udvar mely részén helyezkedik el? Az emberek nem csinálnak általában túl nagy ügyet abból, ha a bútoraik ide-odarakosgatásáról van szó. Viszont a négylábúak határozottan jól értelmezhető módon jelzik, ha a számukra kijelölt hely nem ideális.

2021. 05. 10. 11:00:00

Az optimális fekhely kutyáknak megfelelő közeget teremt az alváshoz, a pihenéshez, a nyugalom ki- és megéléséhez. Vagyis kulcsfontosságú szerepet játszik a kutya és a gazdi életében egyaránt. Pont ezen jelentős funkciója miatt nem mellékes, hogy konkrétan milyen tulajdonságokat testesít meg.

2021. 05. 07. 11:00:00

A beltéri kutyaház olyan biztos pontot jelenthet kedvencének, ahova bármikor visszatérhet: pihenni, megnyugodni, nézelődni, mélázni. A kuckó a béke, az alvás, az erőgyűjtés helyszínévé válhat. Az elvonulás lehetőségének garantálása még beltérben is roppantul lényeges. Sőt, talán fontosabb, mint kültérben, ahol egyszerűbben megoldható az elszeparálódás.

2021. 03. 12. 12:00:00

Mi alapján dönthető el, hogy vajon melyik az ideális fekhely kutyáknak? A méret a lényeg vagy az anyag minősége? Esetleg más jellemvonás?

2021. 03. 08. 10:00:00

A beltéri kutyaház kicsit exkluzív berendezési elemnek tűnhet. Hiszen a négy fal meg a jótékonyan fedőként szolgáló tető alatt miért is kellene még egy plusz házikó? A fekhely biztosítása persze más lapra tartozik, na de a benti ház érdekes elképzelés. Vagy mégsem? Lehet, hogy extra elvárás helyett, egy mindennapi szükségletről van inkább szó?