Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A beltéri kutyaház a nyugalom szigete

A beltéri kutyaház olyan biztos pontot jelenthet kedvencének, ahova bármikor visszatérhet: pihenni, megnyugodni, nézelődni, mélázni. A kuckó a béke, az alvás, az erőgyűjtés helyszínévé válhat. Az elvonulás lehetőségének garantálása még beltérben is roppantul lényeges. Sőt, talán fontosabb, mint kültérben, ahol egyszerűbben megoldható az elszeparálódás.

A beltéri kutyaház nemcsak praktikus, hanem jól is mutat

Bár nyilván kutyaház esetén nem az esztétikusság az elsődleges szempont, azért beltérben mégsem mindegy, hogy miként néz ki a kedvence kuckója. A jelentős méreteivel óhatatlanul hat a környezetére, befolyásolva annak hangulatát és kisugárzását. Ezzel nincsen baj, főleg akkor, ha a házikó illeszkedik a képbe. Az elhelyezésre érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mert nagyon sok múlik azon, hogy mennyire érzi magát komfortosan a kutyája. Ha úgy gondolja, hogy a ház nem a legoptimálisabb helyszínen fekszik, akkor bizony könnyedén odébb állhat, másik pihenőhelyet keresni magának. Mondjuk a kanapé vagy a fotel formájában. Az Ön legkevésbé sem legnagyobb örömére. A ház méretei adottak, ahogy a rendelkezésre álló szabad területek is. A kedvence szokásait és reakcióit figyelve, hamar felfedezheti azt a pontot, ami a lehető legideálisabb. Persze némi jutalomfalattal és dicsérettel a kevésbé szimpatikus helyszín is hamar megkedveltethető.

A beltéri kutyaház szükség esetén kinti körülmények között is megállja a helyét?

Nem igazán, hiszen a konstrukció nem arra teremtetett, hogy tolerálja a különböző időjárási viszontagságokat. Ezért a kültéri kihívások egészen más tulajdonságprofilú terméket igényelnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri kutyaház fekhely kutyáknak