Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

A legjobb fekhely kutyáknak a maximális komfort biztosítója

Mi alapján dönthető el, hogy vajon melyik az ideális fekhely kutyáknak? A méret a lényeg vagy az anyag minősége? Esetleg más jellemvonás?

A megfelelő fekhely kutyáknak mindenkor egészséges pihenőközeget borítékol 

Az, ami kényelmes, nem biztos, hogy egyben egészséges. Elegendő csak arra gondolnia, hogy emberként a görnyedt tartást hányszor értékeli jónak, mondhatni komfortosnak, miközben egyáltalán nem tekinthető egészségesnek. Ugyanígy a pihe-puha ágyikók tökéletesnek tűnhetnek, viszont nem feltétlenül a pihe-puhaság vagy annak a mértéke a mérvadó akkor, amikor a fekvőhely kényelméről van szó. Természetesen nem a pihe-puhasággal van a baj. A fő kérdés, hogy maga az ágyikó mennyire stabil, mekkora kitámasztást nyújt, és úgy egyáltalán milyen körülményeket garantál az alvás óráiban. A kutyák ifjonc és idős korukban egyaránt nagyon sokat pihennek. Ez a tétlenség akár a napjuk nyolcvan százalékát is kiteheti. Szóval nagyon nem mellékes, hogy milyenek a relaxálást elősegítő körülmények. Felnőtt, aktív korban is komoly jelentőséggel bír az alvás, hiszen ekkora datálható a regenerálódás, a test öngyógyító folyamatainak beindulása. Kétségtelen, hogy a memóriahabos variációk a fekhelyek csúcsát képviselik. Támogatják a rehabilitációt, a regenerációt, kímélik az ízületeket, ugyanakkor maradéktalan komforttal csábítják a fáradt, álmoskás ebeket. Bennük még a puszta heverészés is élvezetes.

A jól megválasztott fekhely kutyáknak egy életre szól?

Nem egészen. De tény, hogy minőségi döntéssel hosszú évekre pontot tehet a kutyaágy beszerzésének végére. A kedvence legnagyobb örömére.

Tartalomhoz tartozó címkék: fekhely kutyáknak kutyafekhely