Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Luxus vagy alapvető szükséglet a beltéri kutyaház?

A beltéri kutyaház kicsit exkluzív berendezési elemnek tűnhet. Hiszen a négy fal meg a jótékonyan fedőként szolgáló tető alatt miért is kellene még egy plusz házikó? A fekhely biztosítása persze más lapra tartozik, na de a benti ház érdekes elképzelés. Vagy mégsem? Lehet, hogy extra elvárás helyett, egy mindennapi szükségletről van inkább szó?

A beltéri kutyaház az intimitás kincsével ajándékozhatja meg a kutyáját

A négylábú kedvenceink általában emberközpontúak, szeretik a nyüzsgést, pláne ha az élet körülöttük fodrozódik. De vannak pillanatok, amikor ugyanennyire szeretnének elvonulni, távol lenni a zajoktól, ingerektől és csak pihenni. Ez egy teljesen normális szükséglet, amit azonban házikó hiányában, a négy fal fogságában szinte lehetetlen kielégíteni. Az ágyikó ugyan egy megnyugtató pont, mondhatni a béke szigete, de mégsem tekinthető „búvóhelynek”. A beltérbe tervezett kutyalak azonban kitűnő megoldásként szolgál. Az összeszerelése pofonegyszerű, a tisztán tartása nem jelenthet kihívást. Ráadásul kifejezetten látványos részévé válhat az otthonának. Mert azért kétségtelenül az sem mellékes, hogy a „kutyaól” végül milyen képet mutat. Ez a megnevezés egyébként nem előnyös, mert az „ól”, mint jelző sokakban az elhanyagoltság érzését ébreszti fel. Miközben aktuálisan egy igazi kuckóról beszélünk, ami a kutyus életterének stabil, megingathatatlan, elmozdíthatatlan alkotójává léphet elő.

Mekkora méretű beltéri kutyaház az ideális?

Természetesen a válasz kutyafüggő. A lényeg, hogy a felnőtt négylábú kényelmesen elférjen benne kiterülve, összegömbölyödve és játékot őrizve egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri kutyaház fekhely kutyáknak