Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Miről ismerhető fel az ideális fekhely kutyáknak?

Az optimális fekhely kutyáknak megfelelő közeget teremt az alváshoz, a pihenéshez, a nyugalom ki- és megéléséhez. Vagyis kulcsfontosságú szerepet játszik a kutya és a gazdi életében egyaránt. Pont ezen jelentős funkciója miatt nem mellékes, hogy konkrétan milyen tulajdonságokat testesít meg.

A méretre szabott fekhely kutyáknak tökéletes választás

Sokan a vásárlás azon pontján hibáznak, amikor a fekhely mérete kerül a figyelem célkeresztjébe. Hiszen mi baj lehet abból, hogyha egy jó nagy ágyikó a befutó? Tény, hogy a kicsi variációnál jobb a nagy, de a túlzás egyik szélsőséget sem teszi vonzóvá. Míg a kicsi fekvőhely gyakorlatilag alkalmatlan a kényelmes pihenésre, addig a túlzóan nagy alternatíva sem praktikus. Felesleges helyfoglalásban ugyan az élen jár, de a kedvence mégsem tudja kihasználni a rendelkezésre álló teret, ami túlságosan nagy, éppen ezért belakhatatlan. Ha némi időt szán a kiválasztásra, akkor olyan verzióval gazdagíthatja az életét, ami a kedvencére szabott. Ez a kulcsa a megfelelő méretű modell kiszemelésének. Az egyéni igényekre alapozás. A számtalan kivitel között speciális termékeket is felfedezhet. A memóriahabos ágyak az idős vagy rehabilitációra szoruló kutyáknak a lehető legjobb választás. Bár tény és való, hogy az ízületek, csontok védelme mindenkor és minden korban elsőbbséget élvez. Szóval ifjonc kedvence is kihasználhatja a fekhelyben rejtőző előnyöket.

A fekhely kutyáknak mosható?

A legtöbb típus egyszerűen és eredményesen tisztítható. Ez, különösen esős, sáros időszakokban, komoly jelentőséggel bíró pozitívum. Így a makulátlan környezet megőrizhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: fekhely kutyáknak kutya ágy