Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

kutyakosár

kutyakosár

2021. 07. 21. 10:00:00

kutyahordozó táska méltán kedvelt, keresett kellék. Az apró méretű kis kedvencek szállítása pofonegyszerűvé válhat a segítségével. Ha a táskát nem felejti otthon, akkor a séta közbeni fáradtság, pilledtség nem szabhat határt a közös pillanatok megélésének. Táskán belül és táskán kívül egyaránt.

2021. 06. 22. 11:00:00

A kutyakosár kétféle jelentéssel is bír a négylábúakkal kapcsolatos kellékek világában. Egyrészt a kifejezés fekhelyre is utalhat. Régen a háziállatok fonott kosarakban kaptak helyet. Nem egyszer a gazdik saját kezűleg alkották meg a strapabíró és hangulatos kuckókat. Mára már ez a nem mindennapi szokás kihalófélben van, akárcsak maga a kosárfonás. Másrészt a hordozó szinonimájaként is feltűnik ez a fogalom, ami napjainkban óriási népszerűségnek örvend a kiskutyások körében.

2021. 06. 09. 11:00:00

A kutya hordozó táska a legtöbb gazdinak hasznos kiegészítő, aminek a segítségével a kedvenc szállítása egyszerűvé, könnyűvé válhat. Tikkasztó nyári napokon vagy zimankóba fulladó téli sétákon ez bizony óriási pozitívum. De mire utaltunk a címben, amikor azt említettük, hogy a táska nagyszerű kellék, ám nem mindenható? Arra, hogy sokan kutyavédelmi célból szerzik be a hordozót, ami ezáltal torzító hatást gyakorolhat a rejtegetett, féltőn óvott négylábúra. 

2021. 01. 15. 13:00:00

A kutyakosár a kedvence legfőbb élethelyszíne, ahova pihenni, megnyugodni, olykor rosszalkodni járhat. Ami egyet jelent az otthonnal, a kuckó fogalmával és a biztonsággal. Vagyis nagyon nem mindegy, hogy pontosan milyen típusra is voksol, amikor elérkezik a beruházás ideje.