Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyakosár ölelésében biztonságos szállítás vár a kedvencére

A kutyakosár kétféle jelentéssel is bír a négylábúakkal kapcsolatos kellékek világában. Egyrészt a kifejezés fekhelyre is utalhat. Régen a háziállatok fonott kosarakban kaptak helyet. Nem egyszer a gazdik saját kezűleg alkották meg a strapabíró és hangulatos kuckókat. Mára már ez a nem mindennapi szokás kihalófélben van, akárcsak maga a kosárfonás. Másrészt a hordozó szinonimájaként is feltűnik ez a fogalom, ami napjainkban óriási népszerűségnek örvend a kiskutyások körében.

A kutyakosár maga a megtestesült biztonság

A kérdés már csak az, hogy a kedvence mit szól a hordozó ötletéhez? Ha kiskorától kezdve hozzászoktatja a használatához, akkor semmi vész. Némi biztatással, jutalomfalattal és simogatással hamar elérheti a célját. Attól a pillanatól kezdve, hogy a kutyája a saját bőrén/szőrén tapasztalja meg a kosár vitathatatlan, kényelmi előnyeit, garantáltan nem kell biztatnia. Ha a kölyökkor alkonyán határozza el magát, akkor sincsen probléma. A fentiekhez hasonlóan gyorsan rávezetheti megszeppent kedvencét arra, hogy minden a legnagyobb rendben. A bizonytalanságot, amit az idegen és nem mellesleg olykor-olykor megingó terep generál, pikkpakk felválthatja a bizonyosság érzése. Mert a legtöbb kutyusnak bőven elegendő, ha azt érzi: a biztonság adott, a gazdi a közelben van. Ha ehhez kényelmes, bevackolható közeg is társul, akkor meg pláne nincsen ok a pánikra.

Mi a kutyakosár legfontosabb tulajdonsága?

A mérete. Itt a méret a lényeg. A maximális kényelem és biztonság borítékolásának alapfeltétele a testre, jelen esettben kutyájára szabottság. Úgyhogy elő a szabócentivel!

Tartalomhoz tartozó címkék: kiskutya ágy kutyakosár