Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyakosár több, mint egy alkalmi pihenőhely

A kutyakosár a kedvence legfőbb élethelyszíne, ahova pihenni, megnyugodni, olykor rosszalkodni járhat. Ami egyet jelent az otthonnal, a kuckó fogalmával és a biztonsággal. Vagyis nagyon nem mindegy, hogy pontosan milyen típusra is voksol, amikor elérkezik a beruházás ideje.

A kutyakosár könnyen tisztítható?

Teljesen érthető, hogy túl a kutya érdekein akadnak olyan kritériumok is, amelyek gazdi szemszögből elsődlegesek. A takarítás témája kulcsfontosságú, lévén a legtöbb négylábú némi koszt is becipel magával a helyére. Ez kinti lét esetén különösen igaz, de benti tartásnál sem kivédhető, például séta után. A legnagyobb lemosás, törölgetés sem tüntetheti el teljesen a sárfoltokat, amik később, épp pihenés közben peregnek le a kutya szőréről. Tehát nem vitás, hogy az optimális fekhely könnyedén tisztítható, mosható. Maga a kosár, mint funkcióval bíró közeg, több módon is értelmezhető. Ha egy tényleges „ágykeretről” beszélünk, akkor abba még valamilyen „töltőanyagot” is be kell szerezni. A méret minden esetben lényeges szempont. A túlságosan nagy variáció még mindig jobb, mint az éppen-hogy elmegy vagy a kicsi. A kutyák nem hajtogatják össze magukat, hanem egyszerűen likvidálják a nem megfelelő szerzeményt. Azonban szabócentivel a kezében pontos méretarányokat vehet, így borítékolhatja az ideális paraméterek kiválasztását.

A kutyakosár átvitt értelemben bölcsőként szolgál

Az a fekhely, ami elnyeri a kutyus tetszését, örökös darabnak is tekinthető. Tény, a kölyökkutyák néha erőteljesen lerövidíthetik az „örökös” használat időtartamát, de később, a fogzási mizéria után, az élettartam hossza ténylegesen esztendőkben mérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyahordozó kutyakosár