Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

kutya hordozó táska

2021. 06. 09. 11:00:00

A kutya hordozó táska a legtöbb gazdinak hasznos kiegészítő, aminek a segítségével a kedvenc szállítása egyszerűvé, könnyűvé válhat. Tikkasztó nyári napokon vagy zimankóba fulladó téli sétákon ez bizony óriási pozitívum. De mire utaltunk a címben, amikor azt említettük, hogy a táska nagyszerű kellék, ám nem mindenható? Arra, hogy sokan kutyavédelmi célból szerzik be a hordozót, ami ezáltal torzító hatást gyakorolhat a rejtegetett, féltőn óvott négylábúra. 

2021. 05. 24. 10:00:00

A kutyahordozó táska praktikuma megkérdőjelezhetetlen, még akkor is, ha (különösen eleinte) a kedvencek másképpen vélekednek. Ám a tartózkodásuk, sőt, ellenszenvük hamar lefegyverezhető, és teljesen más mederbe terelhető. Gazdiként pedig a megtapasztalható előnyök súlya rengeteget nyom a latba.

2021. 03. 22. 11:00:00

A kutya hordozó táska kifejezetten praktikus kiegészítő, ami évszaktól függetlenül jó szolgálatot tehet Önnek. Na meg persze a kistestű kedvencének. Ez a kegy ugyanis kizárólag a kisméretű ebeké. A bernáthegyiknek még emberükre vagy inkább óriásukra kell találniuk ehhez az élményhez.