Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyahordozó táska minden kistestű kedvenc jó barátja

A kutyahordozó táska praktikuma megkérdőjelezhetetlen, még akkor is, ha (különösen eleinte) a kedvencek másképpen vélekednek. Ám a tartózkodásuk, sőt, ellenszenvük hamar lefegyverezhető, és teljesen más mederbe terelhető. Gazdiként pedig a megtapasztalható előnyök súlya rengeteget nyom a latba.

A kutyahordozó táska, mint az ijedelem forrása?

Egyes kutyák kifejezetten rosszul, sőt, hevesen reagálnak a hordozóra. Ennek annyi az oka, hogy magától az ismeretlentől tartanak, tehát elvileg, ha nincsen előzetes rossz élmény, akkor nem a táska a ludas. Ha ebben a szorító cipőben jár, akkor pánikra semmi ok! A beszoktatás egyáltalán nem lehetetlen, sőt, határozottan egyszerű feladat. Nincsen másra szüksége, mint egy jó adag türelemre, szeretetre, kedvességre és pár finom falatra. Lehetőleg a kutyus kedvencei közül válogatva, hogy a siker garantálhatóvá váljon.

Ezek után következhet a csalogatás, a jutalomfalatos inspirálás és a rengeteg dicséret. Ha a kutyáját ilyen körülmények között ismerteti meg a hordozóval, akkor nem lehet vitás az örömteli végeredmény. Ezt még tetézheti az ismerős illatok bevetésével, esetleg egy kedves játékszer, plüss elpakolásával. Így az ijesztő, ismeretlen közeg pillanatok alatt kedvessé és ismerőssé varázsolható.

A kutyahordozó táska kényelmes utazási feltételeket biztosít?

Igen. Gazdinak és kutyusnak egyaránt. A táska belseje biztonságos, ugyanakkor komfortos közeget teremt, akár hosszabb távra is. Míg a táska optimális súlyeloszlása és vállbarát kialakítása a probléma- és nehézségmentes használatot támogatja. Innentől kezdve jöhetnek a közös élmények!

Tartalomhoz tartozó címkék: kutya hordozó táska kutyahordozó táska