Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutya hordozó táska télen-nyáron a barátja

A kutya hordozó táska kifejezetten praktikus kiegészítő, ami évszaktól függetlenül jó szolgálatot tehet Önnek. Na meg persze a kistestű kedvencének. Ez a kegy ugyanis kizárólag a kisméretű ebeké. A bernáthegyiknek még emberükre vagy inkább óriásukra kell találniuk ehhez az élményhez.

A kutya hordozó táska a sétáltatás felváltója?

Nem. A sétáltatást semmi sem helyettesítheti. Hiába nézelődik érdeklődően a kutyája a szütyőből kifelé, az ingerek ilyen szintű felfogása összemérhetetlenül csekélyebb aktivitást követel, mint a közvetlen kontaktus. Ráadásul a mozgás biztosítása kulcsfontosságú. Sokan úgy vélik, hogy a kistestű ebek nem mozgékonyak, ám ennek többnyire éppen az ellenkezője igaz. Úgyhogy nagyon is hangsúlyos feladat a napi kimozdulások borítékolása megfelelő mennyiségben és minőségben. Na, de akkor hogyan jön ide a hordozó? Úgy, hogy a kedvence a hosszabb túrák alkalmával elfáradhat, és ilyenkor nagyon jól jön némi nyugalom és pihenési lehetőség. Előnyös, ha a keze ügyében viheti a kutyáját, amikor tömegközlekedési járműre készül felszállni, vagy túlságosan zsúfolt környezetben kíván járni-kelni.

A kutya hordozó táska rögtön a négylábúak barátja?

Nem feltétlenül. Ahhoz, hogy a kedvence ténylegesen jól érezhesse magát a bőrében, akarjuk mondani a táskájában, elengedhetetlen a hozzászoktatás. Némi jutalomfalattal, esetleg a legkedvesebb játék becsempészésével hamar elfogadhatóvá varázsolhatja a közeget. Amit amúgy, könnyedén elképzelhető, hogy a négylábúja azonnal kitörő lelkesedéssel fogad. De legjobb biztosra menni és a terepet előre otthonossá tenni - a saját és persze a kedvence megelégedésére.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyahordozó táska kutya hordozó táska