Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vásárlással, gyártókkal, termékekkel, praktikákkal és más egyéb leírásokkal és érdekességekkel foglalkozunk ezen az oldalon. Elég sok kérdést kapunk a (leendő) vásárlóktól is, így ilyen keresőbarát formában igyekszünk ezeket megválaszolni. Ötleteket, kérdéseket szívesen fogadunk e-mailben az info@petsker.hu -ra vagy facebook üzenetben.

Kutyafekhely: a tökéletes kényelem a kutyádnak

Még a szakértők sem értenek egyet abban, hogy a kutyád (leendő) kedvenc helyét kutyaágynak, vagy inkább kutyafekhelynek kellene hívni, abban viszont igen, hogy nagyon fontos a kutyádnak a megfelelő minőségű kutyafekhely (jó, hívjuk kutyaágynak). Elmondjuk, miért.

Kinti, benti kutya: hol a helye? Számtalan – viccesnek tűnő, de nem az – kép kering a neten, ahol a kutya a kanapén ül, vagy a gazdin fekszik, bent a házban, miközben a gazdi fura fejet vág. Pedig ez a szituáció egyáltalán nem vicces, egyszerűen ilyen nem történhet meg. Elmondjuk, hogyan kerüld el ha kinti, és ha benti a kutyád. 
Így sétáltasd a kutyádat: séta illemtan

A kutyasétáltatásnak léteznek írott (jogszabályokban rögzített) és íratlan szabályai. Ezeket kutyásként nem csak azért kell betartanod, hogy ne sérts törvényt, hanem a békés együttélés miatt is. A kötelező (írott) szabályok mindenkire vonatkoznak, azokat ismered is. Az íratlanokban segítünk.

5 jel, hogy a kutyád imád téged

Ha van kutyád, te biztosan szereted őt, de szerinted mennyire biztos az, hogy a kutyád viszontszeret, téged? Honnan tudod, hogy valóban szeret? Összegyűjtöttünk neked 5 jelet, ami azt bizonyítja, hogy a kutyád nem csak szeret, hanem egyenesen imád téged.

Nyereményjáték A facebook oldalunkon játékot hirdetünk 2017. július 7. és 2017. július 10. között.