Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vásárlással, gyártókkal, termékekkel, praktikákkal és más egyéb leírásokkal és érdekességekkel foglalkozunk ezen az oldalon. Elég sok kérdést kapunk a (leendő) vásárlóktól is, így ilyen keresőbarát formában igyekszünk ezeket megválaszolni. Ötleteket, kérdéseket szívesen fogadunk e-mailben az info@petsker.hu -ra vagy facebook üzenetben.

memóriahabos kutyaágy nem mindennapi találmány. Nem egyszerűen kényelmes vagy éppen szemrevaló. Nem pusztán nyugodt álmokat vagy békés pihenéssel töltött perceket hozó. Mindezeknél sokkal-sokkal több. A fájdalommentesség megfizethetetlen kincse. Ami minden pénzt megér.

kutyahordozó táska méltán kedvelt, keresett kellék. Az apró méretű kis kedvencek szállítása pofonegyszerűvé válhat a segítségével. Ha a táskát nem felejti otthon, akkor a séta közbeni fáradtság, pilledtség nem szabhat határt a közös pillanatok megélésének. Táskán belül és táskán kívül egyaránt.

Nagyon nem mellékes, hogy pontosan milyen kutyaágy kerül az életébe, életterébe. A milyenség alatt pedig, elsősorban nem az esztétikumra vonatkozó jellemzőket értjük. Bár azok is lényegesek, de csupán másodlagosak.

A kiskutya ágy az aprócska termetű kedvencének olyanná válhat, mint egy igazi mózeskosár. Egy bölcső, ami átöleli, ami kényelemmel ajándékozza meg, és ami a pihenés perceit felejthetetlenné, álmokat megvalósítóvá varázsolhatja.

A felszerelés talán nem is a legjobb kifejezés, ha az autós ülésvédő háttámlára kívánkozik. Ugyanis a textília kezelése roppantul könnyed és pofonegyszerű. Pár perc leforgása alatt már élvezheti is a huzat adta kényelmet és védelmet.