Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vásárlással, gyártókkal, termékekkel, praktikákkal és más egyéb leírásokkal és érdekességekkel foglalkozunk ezen az oldalon. Elég sok kérdést kapunk a (leendő) vásárlóktól is, így ilyen keresőbarát formában igyekszünk ezeket megválaszolni. Ötleteket, kérdéseket szívesen fogadunk e-mailben az info@petsker.hu -ra vagy facebook üzenetben.

Az ülésvédő autóba szinte elengedhetetlen kellék. Megóvja a kárpitot a szennyeződésektől, koszolódástól, elhasználódástól. Ráadásul a kutyusnak is kényelmes, csúszásmentes közeget biztosít az utazáshoz.

memóriahabos kutyafekhely az idős és/vagy ortopédiai betegségtől szenvedő kutyák kedvence. A rajongás nem ok nélküli. A speciálisan kiképzett ágy alkalmas arra, hogy kímélje, sőt, megnyugtassa az ízületeket, az izmokat, a fájós részeket. A nyugtató, egyben regeneráló alvás és pihenés ilyen körülmények között nem is lehet kérdés.

kutyahordozó táska kutyaszemmel nézve kényelmes, vonzó és hívogató, míg gazdiként praktikus és könnyen szolgálatba állítható. Ez bizony tökéletes párosítás. Persze csak egy bizonyos súlyhatárig.

A kutya fekhely nem egyenlő a házzal. Ennek akkor van különösen nagy jelentősége, ha a kedvenc fő tartózkodási helye az udvar, és a lakosztályául egy kutyaház szolgál. A belső kialakítás milyensége kulcsfontosságú a maradéktalan kényelem megteremtéséhez. Sőt, a külső kivitel minősége is érdemleges, többek között szigetelést és megbízható anyaghasználatot feltételez. Így a lak téli és nyári kuckónak is tökéletes.

A kutya ágy valójában egy kuckó, maga az otthon, ami biztonságot ad, és teret az alváshoz, pihenéshez. Mint ilyen, kulcsfontosságú helyszín nagyon nem mellékes, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg. A kutyák profán egyszerűséggel fejezik ki, ha a helyüket nem ítélik leheveredésre méltónak. Odébb állnak és keresnek maguknak egy másik helyet. Viszont a kényelmes, kényeztető környezetre garantáltan nem mondanak, pontosabban ugatnak nemet.